Bonkot napisał:
Hmmm to jest własnie ten avt2157 który jest drogi w realizacji
nie opłaca sięw takiego robić
Dodano po 1 [minuty]: djandriu napisał: To może ja dodam swoje trzy grosze, na głównej stronie elektrody , w dziale wizualne , pierwsza pozycja jaka tam się znajduje to jest iluminofonia 4ro kanałowa. Nie odpalałem tego układu więc nie wiem jak ona działa.
http://www.elektroda.net/wizualne/iliuminofonia4kanal.html
Widze że pobiera ona sygnał ze wzmacniacza i proszę nie zadawajcie pytań jak przerobić na mikrofon bo w co trzecim temacie jest schamat.
To bede musiał szukać jak przerobić, a wiesz może jak to cenowo wygląda??A może ktoś inny wie??
Dodano po 6 [minuty]: A możesz jeszcze dać taki temat gdzie to jest opisane jak zamienić wzmacniacz na ten mikrofon, bardzo proszę
Dodano po 24 [minuty]: Tak się rozglądam i widzę, że taki kolorofon 4 kanałowy na mikrofon się nie opłaca chyba robić bo to wychodzi w granicach ponad 100zł i czasami jeszcze nie ma żarówek albo cos innego brak.A kolrofon firmy Eurolite 4 kanałowy kompletny kosztuje 130zł.Prawie każdy na tej elektrodzie taki cwany i mówi żeby samemu szukać jak tego jest w cholere i nawet nie można znaleźć tego czego się potrzebuje. NP. tego co ja szukam żeby przerobić ze wzmacniacza na mikrofon to nie ma tak żeby było gdzieś w temacie, może jest gdzieś tak w głębszych rozmowach a przeglądać 9 stron po 30 tematów
Dodano po 57 [sekundy]: Tak się rozglądam i widzę, że taki kolorofon 4 kanałowy na mikrofon się nie opłaca chyba robić bo to wychodzi w granicach ponad 100zł i czasami jeszcze nie ma żarówek albo cos innego brak.A kolrofon firmy Eurolite 4 kanałowy kompletny kosztuje 130zł.Prawie każdy na tej elektrodzie taki cwany i mówi żeby samemu szukać jak tego jest w cholere i nawet nie można znaleźć tego czego się potrzebuje. NP. tego co ja szukam żeby przerobić ze wzmacniacza na mikrofon to nie ma tak żeby było gdzieś w temacie, może jest gdzieś tak w głębszych rozmowach a przeglądać 9 stron po 30 tematów