to zwykla chinszczyzna tylko firmowana przez monacor a ze raczej tam dbaja o jakosc to zmuszaja cinczykow do robienia nieco lepiej niz inne chinskie formy.
W tej cenie nie da sie raczej kupic nic lepszego ja mam jeszcze znizki i taki HPB1502 mam za 350zl a 602 za nie cale 200zl. Wzmaki do suba w sam raz.
Mam dwa wzmacniacze CP i jestem z nich zadowolony. Grzeją się dość mocno ale to im w niczym nie przeszkadza.
Ps. kolo miał podłączony wzmacniacz CP w mostku (stabilny do 4ohm) do głośnika 2ohm i tak wzmacniacz siedział przez pomyłke przez 3 lata. Najgorszą tandetą nie są i za taką kase nic lepszego nie dostaniesz. Cena/jakość na bardzo wysokim poziomie.
Pozdrawiam
Ja również posiadam CP 602 i jestem zadowolony! Żadnych problemów z nim nie miałem i się bardzo cieszę z tego powodu! W tej cenie to chyba najlepszy wybór był!
ja mam 1502 pod subem pioneera i gra naprawde dobrze.. kumpel ma tez 1502 pod earthquake i tez wyciska z niego sporo.. cena/moc/jakosc = rewelacja. za ta kase ciezko znalezc lepszy naped do suba.
Miałem dwa wzmacniacze z serii hpb. Dźwięk na 3 z małym plusem a moc nie najgorsza jak za tę cenę. Jakość wykonania raczej średnia. Jeden był zepsuty jak kupowałem z allegro. Ogólnie powiedzmy że warto je kupować, ale tylko do subów. Co innego seria wanted i d-rex. To już wysoka półka.
No gwarancja jest, ale jak potem obejrzałem ich działania, to chciałem odesłać jeszcze raz. Działać działało, ale śrubki od obudowy to były poprzykręcane tak jakby się komuś z nich na obiad spieszyło (krzywo i nie do końca). No ale wzmacniacz śmigał. Pozdrawiam.
kolege zaskoczył bardzo pozytywnie 1502 na 1,5 ohm w mostku i sie nie wyłączał w ciągu 10 min. na sonic 15, tylko musiał ostrożnie w volume to paliły sie bezpieczniki we wzmacniaczu. ( filmiki wam pokazywałem wcześniej ).
Duży plusik dla niepozornego 1502
Wzmacniacze CARPOWER, szczególnie modele CP 602 i HPB1502, są oceniane jako dobre pod względem stosunku cena/jakość, zwłaszcza do napędzania subwooferów. Użytkownicy podkreślają, że mimo przeciętnej jakości wykonania i typowej dla chińskich produktów niedoskonałości, wzmacniacze oferują solidną moc i stabilną pracę, nawet przy obciążeniach 1,5-2 ohm. Modele te są polecane jako ekonomiczne rozwiązanie dla subwooferów, choć zdarzają się egzemplarze z wadami fabrycznymi, które można reklamować w ramach gwarancji. Wzmacniacze grzeją się podczas pracy, co jest jednak akceptowalne. Gwarancja realizowana jest przez producenta lub dystrybutora, choć czas oczekiwania na naprawę może się różnić. Seria HPB jest uważana za podstawową, natomiast serie Wanted i D-Rex to wyższa półka jakościowa. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.