logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć unifon TK-6 WEKTA do starego BRAMOFON BR-01?

17 Sty 2007 20:15 3280 3
REKLAMA
  • #1 3454872
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 3455871
    Spięty
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Witam.
    Nie znam się za bardzo na domofonach. Zobacz na stronę http://www.wekta.com.pl/pl/strona51.html powinieneś znaleźć tu część informacji na temat podłączenia tego domofonu, Mam nadzieję że to ci pomoże. Pozdrawiam.

Dodano po 8 [minuty]:

Tak a propo Wekta TK-6 to niestety baaaaardzo zły wybór ;/ o wiele lepiej sprawuje się Miwi lub Urmet ( w Wekcie bardzo czesto może być brak fonii z mieszkania do bramy :/ ). Podpatrzyłem na forum:) Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 3514928
    wwmajor
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    Nie zgodzę się że Wekty sa cienki na instalowałem się ich trochę i nigdy nie było problemu. Wekta TK6 działa z instalacjami 3+1 i 5+1 przestawia się to przy pomocy zworek. Może masz źle ustawione zworki? No i jeszcze jedno podejrzewamy że ten 6 kabelek tez do czegoś jest.
    Napisz może nazwę firmy tego domofonu. Może zaglądnij do kasety w bramie i zobacz czy ten 6 kabelek tez jest podłączony.
  • #4 3516513
    tomaszgab
    Poziom 27  
    Ocena: 51
    Czy ten stary bramofon działał na zasadzie że jeżeli chciałeś porozmawiać musiałeś wcisnąć przycisk.Te pedełko miało w środku głośnik,i na stałe przykręcone do ściany.
REKLAMA