Witam telefonami zajmuje sie jakis czas, ostatnio dostałem miałem problem z kilkoma 7650, własnie teraz mam kolejna na stole, restartowąła sie od czasu do czasu, przewaznie po wejsciu w kamerke, podpiałem pod swoje tornado - tylko tyle mam, zgrałem pm-a zrobiłem full erase, wgrałem mcu+ppm polski+pm z elektrody, potem wszystkie ui settings, format user area i telefon pokazuje że sie nie wlaczy zebym sie skontaktował ze sprzedawca...., flashuje, wgrywam pm-a starego i nic zawsze to samo, niewiem czy nikt inny niema problemów z ta nokią? to samo zdaza mi sie z 3650, nie tak dawno miałem taka po jakiejs aplikacji - restarty w miejscu kiedy pojawia sie logo nokii, zrobilem resety wstała, dwa tygodnie potem chciałem ja przeflashować , wyczyscic, umarła ... meczyłem flashowałem po wielu mękach tornadem wstała.... czy ja cos robie nie tak? moze to tornado takie do niczego?, miałem przypadek kiedys, dwa miesiace temu, box miałem podlaczony do komputera jak zawsze, zagrzał sie ze środka cos smierdziało, ale ogólnie działa moze to zostawiło na nim jakis trwałe usterki? tylko co teraz mam go na gwarancji sam nie zagladne do środka a box niby dziala flashuje robi resety, czasem nie wszystkie naraz, trzeba próbowac drugi raz... co o tym sadzicie?