logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wymiana obudowy zabezpieczenia głównego w domu jednorodzinny

SKuba 30 Sty 2007 00:43 2713 3
  • #1 3505149
    SKuba
    Poziom 12  
    Ocena: 11
    Witam wszystkich!!!
    Mam pewien problem niedawno odwiedzili mnie panowie z ZEORK-u a raczej nie mnie a moją rodzinę w związku z okresowym przeglądem inst. elektrycznej a w zasadzie przyłączy z licznikiem włącznie. Panowie zostawili pisemko w którym napisali że muszę wymienić OBUDOWĘ ZAB. GŁÓWNEGO NA TYPOWĄ B , 25A i przymocować PION do ściany w jednym miejscu.... Ok,z tym pionem się uporałem ale nie bardzo wiem jaką mam kupić tą skrzynkę bo obecnie zamontowana jest na zewnątrz obudowa Z2W a w niej 3/bezpieczniki topikowe 25A a wymiana spowodowana jest tym że nie można wykręcić 2wkrętów z 4 istniejących w deklu -no i problem, byłem a hurtowni a koleś zachowywał się jak by na tej kartce pisane było w innym języku...
    Prosze o podanie mi jakichś bliższych info. jaką mam kupić tą obudowę żeby ni trzeba było wymie. pól instalacji??????
  • #3 3507217
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 3552352
    SKuba
    Poziom 12  
    Ocena: 11
    To znowu ja!!!!!
    Chciałem wszystkim podziękować za pomoc już wisi skrzynka z bezpiecznikami. Pan który to napisał na tym świstku musi trochę popracować nad pisownią!!!!!! -hi. Chodziło mu o skrzynkę typowo na zewnątrz budynku i o zabezpieczenie 3 razy 25 B. Musiałem iść do niego żeby mi to przetłumaczył.
REKLAMA