chcę zapytać jaka jest procedura wprowadzania kodu do tego radia, znam kod ale nie wiem jak go wprowadzić.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammjars napisał:wciśnij i przytrzymaj klawisze (razem) TP i TA wpisz kod klawiszami 1...4 i zatwierdź TP i TA
pozd.
Itor napisał:mjars napisał:wciśnij i przytrzymaj klawisze (razem) TP i TA wpisz kod klawiszami 1...4 i zatwierdź TP i TA
pozd.
Witam,
podlaczam sie pod temat - mam radio vw alpha philips jak mam wpisac kod klawiszami 1-4 skoro w kodzie mam cyfry 6 i 0?
Marek09 napisał:Itor napisał:mjars napisał:wciśnij i przytrzymaj klawisze (razem) TP i TA wpisz kod klawiszami 1...4 i zatwierdź TP i TA
pozd.
Witam,
podlaczam sie pod temat - mam radio vw alpha philips jak mam wpisac kod klawiszami 1-4 skoro w kodzie mam cyfry 6 i 0?
Normalnie. Wciskasz tyle razy dany przycisk, żebyś zobaczył swoją cyfrę na wyswietlaczu. Np. pierwsza cyfra to klawisz 1, druga cyfra to klawisz 2 itd. Jeśli pierwsza cyfra kodu to 6 to wciskasz klawisz 1 tyle razy aż pojawi ci sie cyfra 6 na wyświetlaczu ( wciskasz 7 razy bo chyba pierwsze to zero).