logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

µTorrent nie ściąga na XP Home, działa na W2K i Mandriva - co zrobić?

pfl75 20 Lut 2007 13:57 870 2
REKLAMA
  • #1 3594806
    pfl75
    Poziom 13  
    Witam,

Mam problem z µTorrent na XP Home Edition - po prostu mi nie ściąga, przez chwilę widzi ileś tam seed/peer potem wszystko na "0". Zaznaczam że problem ten występuje tylko w tym systemie czyli XP Home, mam drugi system na dysku W2K i tam te same trackery "śmigają" bezproblemowo na µTorrent ! (Mam też Mandriva 2007 na drugim dysku i też śmiga na tych samych track ale już pod Azureus...). Niestety ostatnio muszę pracować na XPeku stąd moje zapytanie co zrobić? Wyłączyłem zaporę Windows w services.msc (czyli uruchamianie - wyłączony) i dalej to samo. Nie mam żadnego antywira pod tym OS. Ręce opadają już :) Sprawdziłem też BitTorrent - to samo. Co robić? Posiadam łącze z kablówki Toya 1Mb wejście, 750kb wyjście. Jak ściągam coś z http czy ftp śmiga że aż miło się robi :) Czyli na poziomie 120KB/s. Proszę o pomoc.

Pozdro :)

ps. system jest legal!
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3595035
    tommi270
    Poziom 17  
    Ocena: 7
    moze to wina limitu polaczen TCP
    zainstaluj xp-antispy i tam mozesz w narzedziach zwiekszyc ilosc dopuszczalnych polaczen przychodzacych daj max na 50 i powinno juz dzialac bez problemu
  • #3 3596148
    pfl75
    Poziom 13  
    tommi270: Pomogło! Wielkie dzięki! uTorrent zaczął żyć pod XP Home :)
    Pozdrawiam wszystkich.
    Temat "is closed" :)
REKLAMA