logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

zna ktoś dobry program do otwarzania filmów z napisami?

marcin19_ 02 Mar 2007 13:13 1841 9
REKLAMA
  • #1 3634814
    marcin19_
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Czy zna ktoś dobry program do otwarzania filmów z napisami?
  • REKLAMA
  • #2 3634824
    Qbuś
    Poziom 38  
    Ocena: 875
    Media Player Classic.
  • #3 3634833
    Elektronick
    Poziom 18  
    Ocena: 14
    Bestplayer jest dobry i bardzo prosty
  • REKLAMA
  • #4 3634941
    grzechura
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    polecam osobiscie AllPlayer
  • REKLAMA
  • #5 3634969
    Garfieldd
    Poziom 15  
    W sumie każdy programik jest dobry..Kwestia jak dobry i prosty.Mam bardzo duzo odtwarzaczy ..jednak uzywam niezawodny jak do tej pory..malutki dobry prosty to VPlayer.
  • #6 3635418
    robson85
    Poziom 12  
    Cytat:
    Media Player Classic.

oj do odtwarzania napisów to on jest taki oj... mi naprzyklad działąja z nim tylko jak mam napisy w jakims kodeku (plik z napisami tak samo sie nazywa co film to sie wlaczaja) ja bym go do ogladania filmow z napisami niepolecil...

Allplayer jest Ok, ladnie zmienia wielkosci czcionki, to jest ciekawa opcja, Typowo do napisów poleciłbym najnowsza wersje sub-edita, mozna tam wszystko elegancko ustawic, do przestawienia napisow jest dla mnie na pierwszym planie- mozna zmienic z jaka czestotliwoscia maja sie napisy wyswietlac, gdy mamy np z filmu o 23.94 klatkach zmienic napisy na film co ma 30 klatek ladnie to sie robi. teraz najnowsza wersja posiada playlisty i jest ok, szkoda tylko ze sub-edit nie dziala pod vista....
  • #7 3635493
    lex00
    Poziom 26  
    Ocena: 30
    Sub edit player lub best player. A co do tematu to już poleciłbym zamknąć bo wałkowany był wiele razy, a prawidłowe odpowiedzi padły.
  • REKLAMA
  • #8 3636658
    Gutek666
    Poziom 19  
    ale po co ci jakiś program jeśli możesz otwarzać film i nie musisz nawet podać ścieszki di teksty wystarczy że napisy są pod taka sama nazwa co film (identyczna) i wtedy bedzie ci w każdym programie chodził i film i napisy
  • #9 3636858
    Syriusz74
    Poziom 23  
    Ocena: 17
    Najlepszy,najpopularniejszy i najprostrzy jest ALLPLAYER
    Do tego jet to polski program.
    Wrzuć sobie w wyszukiwarlę :"allplayer" ,a zyskasz mnóstwo informacji .
    Miłego oglądania

Pozdrawiam
  • #10 3636983
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 584
    Problem został wystarczająco obszernie naświetlony. Temat zamykam.

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji zaproponowano kilka programów do odtwarzania filmów z napisami, podkreślając ich funkcjonalność i prostotę obsługi. Wymieniono Media Player Classic, Bestplayer, AllPlayer oraz VPlayer jako popularne i niezawodne odtwarzacze. Szczególnie polecano AllPlayer jako polski program z możliwością płynnej zmiany wielkości czcionki napisów. Do precyzyjnej synchronizacji i edycji napisów rekomendowano SubEdit, który umożliwia dostosowanie częstotliwości wyświetlania napisów do liczby klatek filmu, choć jego najnowsza wersja nie działa pod systemem Vista. Zwrócono uwagę, że wiele programów automatycznie odtwarza napisy, jeśli plik z napisami ma identyczną nazwę jak film. Temat uznano za wyczerpany i zamknięty.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA