Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

zna ktoś dobry program do otwarzania filmów z napisami?

marcin19_ 02 Mar 2007 13:13 1739 9
    marcin19_
    Level 14  
    Czy zna ktoś dobry program do otwarzania filmów z napisami?
    Elektronick
    Level 18  
    Bestplayer jest dobry i bardzo prosty
    grzechura
    Level 17  
    polecam osobiscie AllPlayer
    Garfieldd
    Level 15  
    W sumie każdy programik jest dobry..Kwestia jak dobry i prosty.Mam bardzo duzo odtwarzaczy ..jednak uzywam niezawodny jak do tej pory..malutki dobry prosty to VPlayer.
    robson85
    Level 12  
    Quote:
    Media Player Classic.

oj do odtwarzania napisów to on jest taki oj... mi naprzyklad działąja z nim tylko jak mam napisy w jakims kodeku (plik z napisami tak samo sie nazywa co film to sie wlaczaja) ja bym go do ogladania filmow z napisami niepolecil...

Allplayer jest Ok, ladnie zmienia wielkosci czcionki, to jest ciekawa opcja, Typowo do napisów poleciłbym najnowsza wersje sub-edita, mozna tam wszystko elegancko ustawic, do przestawienia napisow jest dla mnie na pierwszym planie- mozna zmienic z jaka czestotliwoscia maja sie napisy wyswietlac, gdy mamy np z filmu o 23.94 klatkach zmienic napisy na film co ma 30 klatek ladnie to sie robi. teraz najnowsza wersja posiada playlisty i jest ok, szkoda tylko ze sub-edit nie dziala pod vista....
    lex00
    Level 26  
    Sub edit player lub best player. A co do tematu to już poleciłbym zamknąć bo wałkowany był wiele razy, a prawidłowe odpowiedzi padły.
    Gutek666
    Level 19  
    ale po co ci jakiś program jeśli możesz otwarzać film i nie musisz nawet podać ścieszki di teksty wystarczy że napisy są pod taka sama nazwa co film (identyczna) i wtedy bedzie ci w każdym programie chodził i film i napisy
    Syriusz74
    Level 23  
    Najlepszy,najpopularniejszy i najprostrzy jest ALLPLAYER
    Do tego jet to polski program.
    Wrzuć sobie w wyszukiwarlę :"allplayer" ,a zyskasz mnóstwo informacji .
    Miłego oglądania

Pozdrawiam
    jankolo
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Problem został wystarczająco obszernie naświetlony. Temat zamykam.