logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

co zamiast powerstrip do zamiany obrazu monitorowego na TV?

szeryfff 14 Mar 2007 12:05 2411 5
REKLAMA
  • #1 3677145
    szeryfff
    Poziom 24  
    Ocena: 43
    jak w temacie... zna ktos jakis podobny program?
    problem polega na tym ze w przypadku powerstrip obraz na TV (konwerter zrobiony zgodnie ze schematem z chipa vga-euro) jest obciety z dolu i z lewego boku, i nie moge tego ustawic :/

pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #2 3677522
    Romek_xx
    Poziom 24  
    Ocena: 25
    TVTool, niestety wersja testowa (trial), ale jak to ktoś powiedział kiedyś... kto szuka ten znajdzie ;) Nie napisałeś nic o tym jaką grafikę masz, ten program działa niestety tylko na grafikach zbudowanych na nVidii, ale za to obsługuje wszystkie chipsety tego producenta począwszy od TNT-1 do GeForce FX.
  • REKLAMA
  • #3 3677612
    szeryfff
    Poziom 24  
    a tu jest problem, karta to ati rage :/
  • REKLAMA
  • #4 3677630
    tommi270
    Poziom 17  
    Ocena: 7
    jak masz ati to polecam ati tray tools
  • REKLAMA
  • #5 3677679
    szeryfff
    Poziom 24  
    tommi, i w tym programie mozna zmienic wlasciwosci obrazu na takie, ktore przyjmie TV? jezeli tak to czy mozna ustawic, zeby te ustawienia wlaczaly sie przy starcie windowsa?
    pozdrawiam!

Dodano po 4 [minuty]:

bo z tego co widze to chyba nie :/
    podkreslam, ja nie mam tv-out w karcie, TV podlaczam przez konwerter, dlatrgo potrzebny jest program do zmiany wlasciwosci obrazu.

Dodano po 5 [minuty]:

Romek, z tego co przeczytalem to ten tvtool tez nie daje mi tego co chce, nawet jakbym mial nVidia.

Dodano po 13 [minuty]:

jeszcze zeby ten ati tray tools mial opcje zwezania obrazu, to moze by sie przydal, ale chyba nie ma, albo nie moge znalezc :P
  • #6 3680879
    szeryfff
    Poziom 24  
    ponawiam pytanie... :P
REKLAMA