Mam problem z w/w karta po podłączeniu anteny (kablówka) pojawiają się na ekranie widows zakłócenia w postaci drżącego pasa na ekranie.Pas ma szerokość ok 5 cm i przesuwa się od góry do dołu ekranu.Gdy podłączę antenę pokojową efekt ustępuje.Na jakimś forum znalazłem coś takiego:" no tak z tym miganiem monitora to miałem podobny problem pytałem się gościa z kablówki co na to może poradzić, bo przyczyna tkwi po stronie dostawcy sygnału TV, ale ten łosiu - eks specjalista od TV, który bierze naprawdę sporą kasę za swoją fachowość, zupełnie nie wiedział o co mi chodzi, nawet próbował mi wmówić, że przecież wszystko jest w porządku, a że trochę mruży to komu to przeszkadza, on tego nie widzi, A problem tkwi w tym że sprzęt pośredni, jak wzmacniacze TV, jest nieseparowany elektrycznie i pracuje np. na innej fazie niż nasz monitor i stąd te zakłócenia i tętnienia np. przy uruchamianiu się lodówki Ja we własnym, zakresie zastosowałem filtr sieciowy na kablu antenowym, a dokładniej chodzi o separację poprzez odpowiedni kondensator".Mam pytanie co znaczy odpowiedni kondensator a może jakieś inne sugestie ???