logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung D500 po zalaniu - restart przy wejsciu w organizer

krpawl 24 Mar 2007 07:44 971 4
REKLAMA
  • #1 3713155
    krpawl
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Witam,
    Mam mały problemik z telefonem jak w temacie. Telefon wyczyściłem, wygrzałem i wymieniłem tasme. Telefon na pozór sprawny ale wchwili gdy wchodzi się od organizera telefon restartuje się. Podobnie jak program "Samsung Pc studio" próbuje sciągnąc dane z organizera- taka sama sytuacja - restart. Poza tym wszystko oki.

Nie wiem już w tej chwili czy ten problem należy wiązać z zalaniem
    Ma ktoś jakies pomysły?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3713196
    diablogsm
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam
    Sprawdz co masz czy samsunga D500 czy D500e. Jesli nie jestes 1 osoba ktora go naprawia istnieje mozliwosc ze ktos wgral zły flash

Pozdawiam
  • REKLAMA
  • #3 3713224
    krpawl
    Poziom 11  
    Wydaje mi się ze nikt wcześniej go nie ruszal. Też podejrzewam oprogramowanie bo usterka wyjątkowo dziwna.
    Flasha mu zrobie ale dopiero na początku przyszłego tygodnia (brak narzędzi).
    Odezwe się jak będę wiedział coś więcej
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 3722000
    krpawl
    Poziom 11  
    Witam,
    Po flashowaniu taki sam objaw - restartuje się przy próbie uruchomienia podglądu miesiąca,tygodnia czy dnia oraz przy uruchomieniu listy zadań. Oprogramowanie wydaje mi się odpada.
    Wina po stronie hardware - tym bardziej, ze bateriaszybko się rozładowuje. Dociekając odkryłem, że nawet przy wyłączonym telefonie jest duży pobór prądu rzędu 30mA.
    Teraz pytanie który układ odpowiedzialny jest za kwestie kalendarza ?- chciałbym chcociaż zredukować obszar poszukiwań.
  • #5 3728466
    krpawl
    Poziom 11  
    Witam,
    Ponowne flashowanie i twardy reset sprawe załatwił. Temat zamykam
    Pozdrawiam
    kris
REKLAMA