logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy NKE działa z TV Samsung LCD 32R31 przez HDMI? Brak kabla w zestawie

Glina 30 Mar 2007 09:20 1878 1
REKLAMA
  • #1 3733255
    Glina
    Poziom 16  
    Ocena: 10
    Witam, mam pytanko czy ktos odpalał NKE na tym telewizorku bo slsyzalem ze nie zawsze tuner dziala po HDMI z tv.
    A po drugie czemu w zestawie nie ma kabla HDMi ?
    Wg mnie to troche bez sensu daja super tuner a podlaczajaa go po EURO ? jaki to ma sens , natomiast samemu kupowac kabel za min 100zl ?
    Troszke to wg mnie jest bez sensu.

To tak samo jakby komus wypozyczyc super telewizor z kablowka ktora snierzy.
  • REKLAMA
  • #2 3735534
    PIOTREL
    Poziom 26  
    Ocena: 172
    Witaj
    To nie jest bez sensu. Bo nie każdy ma w domu LCD wręcz, co 15 klient taki posiada. Więc, po co do zwykłego TV kabel HDMI. Dają kabel uniwersalny, aby do większości (wszystkich) TV pasował. Jeśli chodzi o TV LCD wcale nie musisz podłączać za pomocą HDMI wręcz w niektórych markach LCD taki kabel nie działa. Więc aby uzyskać wysoką rozdzielczość zmuszony jesteś podłączyć przez komponent. Z tego, co mi wiadomo HDMI działa we wszystkich TV Samsung. Nie działa w kilku modelach LG. Co do ceny kabla HDMI to troszkę przesadziłeś u mnie za 100 zł kupisz dwa takie kable i jeszcze Ci coś zostanie.
REKLAMA