logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie modyfikacje warto zrobić w Daewoo Lanos, by poprawić jego osiągi?

wolff 04 Kwi 2007 23:39 1973 5
REKLAMA
  • #1 3754090
    wolff
    Poziom 15  
    Ocena: 53
    Panie !! Takie coś to tylko w ERZE !! :D:D:D
    A tak na poważnie to chyba lepiej by było i taniej sprzedać tego Lanoska i kupić coś pod własne wymagania, chyba że ma się warunki i wiedzę i wykonać wszystko samemu. :D:D
  • REKLAMA
  • #2 3754360
    Adi88
    Poziom 2  
    Ocena: 5
    Siemka
    Heheh :P no tak szczerosc :) Ale ja bardzo lubie mojego Lanoska, to piewszy samochod jakim jezdzilem od czasu zdania prawka i mam sentyment i zal by mi bylo go sprzedawac ;) Wolalbym go ulepszyc :)
    No to juz kicha tam z tym TDI :) ale co z tym silniczkiem krokowym i filtrem powietrza ?? Prosze o odpowiedz :) Pozdrawiam:)
  • REKLAMA
  • #3 3760048
    lenin10
    Poziom 18  
    Ocena: 25
    Najlepiej byłoby sprzedac lanosa i wreszcie kupic samochód
  • REKLAMA
  • #4 3761278
    Adi88
    Poziom 2  
    Ocena: 5
    Ale ja nie chce go sprzedawac tylko go ulepszyc ! Boze... to forum o tuningu a mi radza sprzedac no tego sie nie spodziewalem :P hehe A moze chociaz mi doradzicie co z tym silniczkiem krokowym zeby mniej palil bo mi zre 13-14 litrow...;/;/;/
  • REKLAMA
  • #5 3762406
    lenin10
    Poziom 18  
    Ocena: 25
    Poszukaj w googlach!!!!!!!!!!!!!! Są przecież kluby daewoo w tym kraju. Poczytaj na forach tuningowych przyklejone posty. Jeżli niewiesz sam co chcesz zmodyfikowa w swoim samochodzie to sie zato wogóle niebierz.
    ..lanosy raczej standardowo tyle palą ale jak uważasz ze jest cos zle to podjedz do serwisu na komputer i niech ci zrobią diagnostykę - może masz uszkodzoną sondę lambda i dlatego takie spalanie
  • #6 3807640
    luks
    Poziom 16  
    Ocena: 18
    Adi88 napisał:
    Ale ja nie chce go sprzedawac tylko go ulepszyc ! Boze... to forum o tuningu a mi radza sprzedac no tego sie nie spodziewalem :P hehe A moze chociaz mi doradzicie co z tym silniczkiem krokowym zeby mniej palil bo mi zre 13-14 litrow...;/;/;/

Zajrzyj na Internetowy Klub Lanosa - autokacik.pl (trzeba sie zarejestrowac).

Dodano po 2 [minuty]:

lenin10 napisał:
    Poszukaj w googlach!!!!!!!!!!!!!! Są przecież kluby daewoo w tym kraju. Poczytaj na forach tuningowych przyklejone posty. Jeżli niewiesz sam co chcesz zmodyfikowa w swoim samochodzie to sie zato wogóle niebierz.
    ..lanosy raczej standardowo tyle palą ale jak uważasz ze jest cos zle to podjedz do serwisu na komputer i niech ci zrobią diagnostykę - może masz uszkodzoną sondę lambda i dlatego takie spalanie

Kolego "znawco" Lanosów - Lanosy nie palą 13-14l (może LPG w zimie po mieście ze źle ustawionym gazem). Nie pisz głupstw typu "sprzedaj Lanosa - kup wreszcie auto" komuś kto po prostu szuka prostej porady.
    Zapewne poruszasz się jakimś najnowszym BMW lub Audi i może stąd Twoje głupie rady...
REKLAMA