Witam Wył.wieczorem PC z WinXP i rano po wł.przechodzi cały tryb startu włączania aż do momentu wyboru profilu przez kolejnych użytkowników np.okno (ja) /tata/brat..... I dalej nic nie mogę zrobić tylko zamknij
( czasem woła o hasło admina - nie wiem oco chodzi )
Po restarcie, bootuję z instalki ,wciskam F2 , komp sprawdza system
dochodzę do okna z 3 opcjami wybieram < napraw ...> on żąda wybierz katalog do czegoś tam ( 1.c:\windows ) robię to i DALEJ ZOSTAJE TYLKO RESET Co mam zrobić ?
Inne pytanie : z dyskietki start.Win98 +volk comander mogę podejrzeć ten dysk C , wchodzę w plik C:\win..\...\ Snapshot są tam pliki
-reg_user_default / mach_security/_mach_software/_mach_system/_sam
wykorzystywane przy naprawie ale volk nie obsługuje dł.nazw ( muszę podejrze je aby podmienić w odpowiednie miejsce C:\win\system32\config
( widzi te pliki jako: (regis(tylda)1) itd
Jaki mały editor może podejrzeć te nazwy lub jak mogę je sobie przypisać
( czasem woła o hasło admina - nie wiem oco chodzi )
Po restarcie, bootuję z instalki ,wciskam F2 , komp sprawdza system
dochodzę do okna z 3 opcjami wybieram < napraw ...> on żąda wybierz katalog do czegoś tam ( 1.c:\windows ) robię to i DALEJ ZOSTAJE TYLKO RESET Co mam zrobić ?
Inne pytanie : z dyskietki start.Win98 +volk comander mogę podejrzeć ten dysk C , wchodzę w plik C:\win..\...\ Snapshot są tam pliki
-reg_user_default / mach_security/_mach_software/_mach_system/_sam
wykorzystywane przy naprawie ale volk nie obsługuje dł.nazw ( muszę podejrze je aby podmienić w odpowiednie miejsce C:\win\system32\config
( widzi te pliki jako: (regis(tylda)1) itd
Jaki mały editor może podejrzeć te nazwy lub jak mogę je sobie przypisać