logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pioneer 1530 - zmiana oprogramowania i lista kanałów, czy karta ma znaczenie?

rrafix 12 Kwi 2007 22:56 1401 3
REKLAMA
  • #1 3782118
    rrafix
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Od kilku dni jestem posiadaczem tego urządzenia:) mam do niego wszystkie potrzebne kable .I moje pytanie jest takie czy ma jakieś znaczenie jaka karta jest włozona skoro mam zamiar zmienic softa i wgrac liste! I oczywiście czy będzie mi to działało tak jak nalezy??
  • REKLAMA
  • #2 3782143
    lev3
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    [quote="rrafix"]Od kilku dni jestem posiadaczem tego urządzenia:) mam do niego wszystkie potrzebne kable .I moje pytanie jest takie czy ma jakieś znaczenie jaka karta jest włozona skoro mam zamiar zmienic softa i wgrac liste! I oczywiście czy będzie mi to działało tak jak nalezy??[/qu

tylko karta c+ lub funka a tak pozatym to na dzień dzisiejszy za dużo z tym tunkiem nie zadziałasz skończyły się dobre czasy
  • REKLAMA
  • #3 3782258
    rrafix
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    no dzieki.Przynajmniej nie spedze kilku nocy przy kombinacjach skoro skonczyly sie dobre czasy:) to do czego to wykorzystac najlepiej??
  • #4 3783421
    Lidzia
    Poziom 28  
    Ocena: 36
    Jest to jeden z najleprzych mediasatów i sporo możesz pooglądac włącznie z share niesłuchaj takich wypowiedzi że na dzień dzisiejszy za dużo z tym tunkiem nie zadziałasz skończyły się dobre czasy to zależy co chcesz pooglądać takie pytanie zadaj tu
    http://www.sat-4-all.com/board/index.php?s=c6d6b56d62841d378506872c24d27d17&showforum=19
    to sie wszystkiego dowiesz na jego temat na dzień dzisiejszy jeden z drozszych mediasatów sama mam pioniero 1430 i moge śmialo powiedziec że nawet na DBoxise 2 nic więcej niema.A ze to forum ma temat [ Diagnozy usterek Tunery satelitarne] nic więcej no może to http://laki.dvhk.pl/faq/bc1530com.htm.
    A co do karty to tak C+ i nić więcej a funka tylko jako karta serwisowa na którą wgrywasz liste kanałów , klucze emu , i ustawienia nie musisz ciągle podłanczać pod komputer wkładasz karte i z niej wgrywasz który tuner tak potrafi oprucz mediasatów popularnych mydelniczek masz dobry sprzęt a tak nawiasem były lata tłuste i są chude tak bywa w edukacji
REKLAMA