logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips 6010, soft 6.25 – lista kanałów nie działa po wgraniu, karta Cyfry+ w slocie

Nenesz 22 Kwi 2007 13:05 2384 5
REKLAMA
  • #1 3810328
    Nenesz
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam
    Jestem tu nowy ale myślę że znajdę pomocną duszę
    Problem:
    Zakupiłem tunerek Phil 6010 z wgranym softrm 6.25 i niestety nie moge wgrać listy kanałów,tzn moge ale nie działa :(
    Wyszukiwałem najróżniejszych opisów i softów (aplikator,dsxedit ) i wszystko gra tyle po prostu nie działa.(komunikacja z tunerem jest i wszystko sie robi tak jak w opisach)Ważnym szczegółem jet to że na razie posiadam Kartę cyfry jakby to powiedzieć "Prawą" czyt. legalną i może tu jest przyczyna.Druga rzecz to taka że w żadnym opisie znalezionym w sieci nie ma nic o karcie w czasie wgrywania listy kanałów (czy ma być w tunerze czy nie )
    Czy można prosić o jakąś wskazókę na co mam zwrócić uwagę
    No i jeszcze jedno
    Którą listę mam wybierać,talerz ustawiony na HB
    Thx
  • REKLAMA
  • #2 3811625
    markos555
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Pilotem wybiera sie liste,gorne boczne przyciski.L oo1,L 002,L 003. Lista oczwiscie na HB.
  • REKLAMA
  • #3 3811732
    Lidzia
    Poziom 28  
    Ocena: 36
    Sciągnij ten program DSXMultiloader_v0.3 z tąd http://sat-elita.info/news.php po prawej u góry w nim ustaw jaki tunek chodzi o pamięć na jakie satelity masz konwertery zaznacz jaki panel i zaznacz wszystko z góry na dół czyli soft,klucze,lista kanałów flesh,Panele,lista kanałów eprom, ściągnij z internetu potem to wgraj tym programem taki to kombajn ale bardzo dobry
  • REKLAMA
  • #4 3812108
    Crazy ahmed
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    Nenesz odezwij się do mnie jutro wieczorkiem na gg to pomogę ci to zrobić :)
  • REKLAMA
  • #5 3812498
    Nenesz
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    jak nie dam rady to napewno sie odezwę
    PZDR i thx za rady
    Lece próbować
  • #6 3817629
    meloch
    Poziom 29  
    Ocena: 61
    Przy zmianie oprogramowania tunera czy też listy karta nie ma żadnego znaczenia - może być w slocie, ale nie musi, bez niej też musi się udać zmiana.
REKLAMA