logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór LCD 32 z funkcją PIP do 2700 zł, bez Sony i mniej znanych marek

lambo2 06 Maj 2007 12:49 2238 4
REKLAMA
  • #1 3854062
    lambo2
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam, przymierzam sie do zakupu LCD 32, ale nie mam zielonego pojęcia jaka firmę i model wybrać. Wiem tyle, ze sony są awaryjne, także odpadają. No i jakieś mniej znane firmy raczej mnie nie interesują. W domu mam kablówke, a słyszałem, ze tylko niektóre modele będą dobrze wyświetlały obraz. No i inetersuję mnie funkcja PIP, widziałem to u kolegi - fajna sprawa. A kwotę jaka mam do wydania to max. 2700 zł. Z góry dziękuję za pomoc !!!
  • REKLAMA
  • #2 3854141
    Pablo1964
    Moderator
    Ocena: 640
    Obawiam się, że z sygnałem z kablówki każdy LCD będzie sobie radził gorzej niż CRT.
  • REKLAMA
  • #3 3856054
    austrian4343
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Najlepiej to Samsung!
  • REKLAMA
  • #4 3856329
    mc007
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Sygnał z kablówki na żadnym modelu nie będzie odbierany zbyt idealnie.

Jeśli chcesz LCD to proponuję z niej zrezygnować na rzecz Nki/cyfry/polsatu (polecam tą pierwszą alternatywę)

A od kiedy to sony są awaryjne?
    Co to za rewelacje????
  • #5 3858944
    szpak3
    Poziom 20  
    Ocena: 15
    mc007 napisał:
    Sygnał z kablówki na żadnym modelu nie będzie odbierany zbyt idealnie.

Jeśli chcesz LCD to proponuję z niej zrezygnować na rzecz Nki/cyfry/polsatu (polecam tą pierwszą alternatywę)

A od kiedy to sony są awaryjne?
    Co to za rewelacje????

Od zawsze, jeden tv sony poszedł na śmietnik, w wierzy sony dwa razy padł laser całkiem niedawno siadła nagrywarka DVD sony w laptopie, i leży w szafie amplituner sony,,,to moje osobiste doświadczenia z tą marką
REKLAMA