Witam.
Mam problem. Temperatura mojego procesora wynosi 96-97 stopni. Bardzo czesto komputer mi się resetuje.
Dane komputera:
-Zasilacz 400 Watt marki mercury (zmieniłem moj stary 300 watowy ze względu na nową kartę graficzną, która wymagała minimum 350 watt)
-Procesor Pentium 4 3.2 ghz dual (tylko tyle się dowiedziałem z systemu i kasiążki o płycie głównej)
-Karta graficzna GF 7600 GS
-Dysk twardy 160 gb modelu nie znam
-Ram DDR 2x256 200 mhz
-Windows XP SP2
Niedawno również miałem problem z "Generic Host Process for Win32 Services" ale usunąłem go przy pomocy zainstalowaniu 2 łatek do windowsa
Wymieniłem paste radiacyjną czy jak to się nazywa na procesorze, ale to nie pomogło.
Taką wysoką temperaturę pokazuje mi BIOS jak i program SpeedFan, którego wynik pokazałem na załączonym zrzucie ekranu.
Awaria pojawiła się około 2-3 miesięcy temu.
Proszę o pomoc
Przypomnę jeszcze koledze ...... że nie interesuje nas co kolega ma na pulpicie
Fotka przed zamieszczeniem na forum powinna być jeszcze odpowiednio z kadrowana !
Następnie zaś dopiero umieszczona na forum
Mam problem. Temperatura mojego procesora wynosi 96-97 stopni. Bardzo czesto komputer mi się resetuje.
Dane komputera:
-Zasilacz 400 Watt marki mercury (zmieniłem moj stary 300 watowy ze względu na nową kartę graficzną, która wymagała minimum 350 watt)
-Procesor Pentium 4 3.2 ghz dual (tylko tyle się dowiedziałem z systemu i kasiążki o płycie głównej)
-Karta graficzna GF 7600 GS
-Dysk twardy 160 gb modelu nie znam
-Ram DDR 2x256 200 mhz
-Windows XP SP2
Niedawno również miałem problem z "Generic Host Process for Win32 Services" ale usunąłem go przy pomocy zainstalowaniu 2 łatek do windowsa
Wymieniłem paste radiacyjną czy jak to się nazywa na procesorze, ale to nie pomogło.
Taką wysoką temperaturę pokazuje mi BIOS jak i program SpeedFan, którego wynik pokazałem na załączonym zrzucie ekranu.
Awaria pojawiła się około 2-3 miesięcy temu.
Proszę o pomoc
Moderowany przez TONI_2003:Proszę tylko zamieszczać fotki tak jak w linku poniżej.
Sądzę że jest to zrozumiale dla wszystkich, a przynajmniej powinno być.
Choć jakoś nie mogę się przekonać do tego obserwując co poniektórych ...
Ogłoszenie: Wklejanie zdjęć.
Przypomnę jeszcze koledze ...... że nie interesuje nas co kolega ma na pulpicie
Fotka przed zamieszczeniem na forum powinna być jeszcze odpowiednio z kadrowana !
Następnie zaś dopiero umieszczona na forum