Witam. Jestem (a raczej bylem) praktykantem w serwisie elektronicznym. Teraz musze uzupelnic zeszyt. Ocywiscie to co robilem to wiadomo - napisze. Ale potrzebne mi jest jeszcze troche czystehj teorii do wplecenia w tekst. Potrzebuje jakis wiadomosci na tematy:
1. Budowa telewizora, ewentualnie zasada dzialania (w Wiki jest tego duuuuzo za duzo);
2. Budowa monitora CRT, ew. zasada dzialania;
3. Budowa i zasada dzialania zasilaczy impulsowych;
4. Cos na temat ukladu TDA8561Q
5. Cos o Unitrze WS313 (nigdzie nie moge tego cuda znalezc, jakby nie istnialo, a ja mialem je w rekach);
6. Cos o magnetowidach;
7. Telewizor plazmowy;
8. Uklad flash ROM 26LV160, 29LV160,
9. Tunery satelitarne (interesi mnie glownie GLOBO, ale i info ogolne moze sie przydac).
Chodzi mi rowniez o to zeby artykuly nie byly za duze
Domyslam sie ze ktos napisze uzyj opcji szukaj, albo poda sam adres www.google.pl, ale ja szukalem. O te informacje ktore znalazlem nie prosze, wiec.
Jeszcze jedno: jak ktos ma watpliwosci to od razu mowie, ze to nie jest nawet polowa potrzebnych mi informacji.
Z gory wielkie dzieki za pomoc. Kazdego kto pomoze wspomogę
1. Budowa telewizora, ewentualnie zasada dzialania (w Wiki jest tego duuuuzo za duzo);
2. Budowa monitora CRT, ew. zasada dzialania;
3. Budowa i zasada dzialania zasilaczy impulsowych;
4. Cos na temat ukladu TDA8561Q
5. Cos o Unitrze WS313 (nigdzie nie moge tego cuda znalezc, jakby nie istnialo, a ja mialem je w rekach);
6. Cos o magnetowidach;
7. Telewizor plazmowy;
8. Uklad flash ROM 26LV160, 29LV160,
9. Tunery satelitarne (interesi mnie glownie GLOBO, ale i info ogolne moze sie przydac).
Chodzi mi rowniez o to zeby artykuly nie byly za duze
Domyslam sie ze ktos napisze uzyj opcji szukaj, albo poda sam adres www.google.pl, ale ja szukalem. O te informacje ktore znalazlem nie prosze, wiec.
Jeszcze jedno: jak ktos ma watpliwosci to od razu mowie, ze to nie jest nawet polowa potrzebnych mi informacji.
Z gory wielkie dzieki za pomoc. Kazdego kto pomoze wspomogę
Konto firmowe: