logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Infinty - nie mozna uruchomic,pomimo aktualizacji softu !

domel45 05 Cze 2007 09:53 1155 4
REKLAMA
  • #1 3955105
    domel45
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    Przez ostatni m-c,moze troszke dluzej nie uzywalem Infinity. Po aktualizacji softu do najnowszych upgrad`ow wyskakuje mi taki komunikat
    "Dongle firmware [0108] is out of date! Download latest ugrade-client(Dongle Manager) from support area and upgrade dongle firmware.

Mam zainstalowanego Shella 1.15, Main 2.7a i wszystkie aktualizacje.Gdzie tkwi blad? Instalowalem na 2 roznych komputerach(z tego jeden ze swiezo zainstalowanym systemem XP).
  • REKLAMA
  • #2 3955182
    arti123
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 96
    najnowsze DongleManager sobie ściągnij i uaktualnij firmware w kluczyku, wtedy wszystko ruszy
  • REKLAMA
  • #3 3955324
    domel45
    Poziom 13  
    sciagnalem i zainstalowalem najnowsze DonleManager ver 1.16 i przy aktualizacji mam takie info

---------Process started:10:26:40----------
    Locating Emeralda server...
    Emeralda server address found.
    Connecting to Emeralda server...
    Connection to server failed: Socket Error # 10060
    Connection timed out.

jest tak samo na obydwu komputerach,systemy swieze,zadnych innych kluczy zainstalowanych,firewall wylaczony:(
  • REKLAMA
  • #5 3957494
    domel45
    Poziom 13  
    Po wielu probach i walkach znalazlem przyczyne,firewall w routerze! dopiero wylaczenie i restart routera pomogl. Troszke dziwne bo nigdy wczesniej nie mialem z tym problemow.
    Dzieki za pomoc.
    zamykam temat
REKLAMA