Witam mam problem z zaprogramowaniem kluczy w passacie 2003r 1.9 tdi. Otóż w samochodzie była próba kradzieży wyłamano zamek w drzwiach i stacyjkę (auto zostało bo był ukryty wyłączniczek ha ha ha) więc zamówiono w serwisie vw komplet do paska wszystkie zamki i dwoje kluczy do kluczy była plastykowa przywieszka z nalepką na której są numery ( z lewej strony nalepki u góry 42 a pod nim pięć cyfr zaczynających sie od zera 0XXXX , po prawej stronie nalepki kod paskowy a pod nim dziesięć cyfr). Myślałem że owe pięć cyfr 0XXXX to właśnie jest numer który trzeba wprowadzić aby zaprogramować klucze ale nie udało sie . Później przeczytałem w instrukcji serwisowej cyt"Od modelu rocznika 2000 nie występuje przywieszka do kluczyków z ukrytym (tajnym )numerem" No to ja się pytam co to są za numery na tej nalepce??? No i ja się pytam gdzie jest ten login co tam trzeba wpisać ? w instrukcji coś piszą o jakimś 14sto cyfrowym numerze immobilisera który trzeba podać do importera vw (serwisu) gdzie tajny numer zostanie odczytany no ale gdzie jest ten numer ???
A może trzeba te nowe klucze zaprogramować według numeru ze starych kluczy na których auto zapalało . Już sam nie wiem wszystko mi się poplątało. Proszę o wskazówki .
A może trzeba te nowe klucze zaprogramować według numeru ze starych kluczy na których auto zapalało . Już sam nie wiem wszystko mi się poplątało. Proszę o wskazówki .