logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tuner List 22DC278/62P - brak działania wyświetlacza, szukam opisu złącza

picia22 17 Lip 2007 16:12 2065 2
REKLAMA
  • #1 4089494
    picia22
    Poziom 27  
    Ocena: 80
    Witam kolegów dostałem do naprawy radyjko renault,tuner list model 22dc278/62p,ogólnie trup nie steruje wyświetlaczem wiec nie można wpisać kodu, wyłączyłem kod ale nadal cisza w głośnikach po długich poszukiwaniach stwierdziłem ze padł procek od audio wymieniłem procek od audio SAA7708H/203 i bingo jest dżwięk, płyta działa radio gra wyśmienicie ale nadal nie działa wyświetlacz, szukałem obejścia jak idą ścieszki ale sie zgubiłem, podejżewam ze wyświetlaczem steruje 983CW44df-4k66 ale nie bardzo mogę znależć na którym pinie, i pytanko czy maja koledzy opis złącza do wyświetlacza co i na którym pinie się znajduje wiem że o schemacie mogę pomażyć ale jeszcze jedno model mechanizmu cd do tego modelu to CDM M6-4,4 i mam takie samo radyjko ten sam model ta sama płyta z elektronika i w srodku jest mechanizm M3-4,4/2 i po przełozeniu nie działaja dlaczego spotkaliście sie z takim modelem w tym radiu, tylko ze ten model z mechanizmem M3 służy za dawce, wiec nie mogę być pewny jest sprawny ale raczej powinnien być bo z tego co pamiętam uszkodził sie procek główny radio w ogóle padło ale raczej mechanika powinna być sprawna
  • REKLAMA
  • #2 4090122
    btomko
    Poziom 34  
    Ocena: 404
    Czy to radio kiedykolwiek działało w tym samochodzie co jest wyswietlacz
  • #3 4090449
    picia22
    Poziom 27  
    Ocena: 80
    tak ,działało ja mam wyświetlacz do tego modelu akurat , teraz proboje tylko dojśc co i jak steruje wyswietlaczem aby to naprawic,
REKLAMA