logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Centralka ISDN do domofonu w domu jednorodzinnym - jak podłączyć?

radiomechanik 18 Lip 2007 22:49 1193 4
REKLAMA
  • #1 4093814
    radiomechanik
    Poziom 23  
    Ocena: 56
    poszukuje kilkunumerowej (wewnętrzne) centralki ISDN - domek jednorodzinny , która będzie współpracowała z domofonem -- lub jakiś moduł , który będzie umożliwiał podłączenie domofonu jako faktycznego aparatu telefonicznego (zakończenia linii telefonicznej analogowej)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4094286
    radiomechanik
    Poziom 23  
    trochę droga opcja , to jest do prywatnego domu , jak by była firma to by sobie w koszty wrzucili ... ale jak nie bedzie innej opcji to będą sie musieli jednak z takimi kosztami liczyć , na marginesie firma Silican wogóle nie odpowiada na maile z jakimikolwiek pytaniami dotyczącymi właśnie bramofonu - kumpel kupił sobie centrale u nich i chciał dorzucić przynajmniej dwa bramofony - powoływałem sie na konkretne lecenie a oni mnie zupełnie zlewali - normalna firma to chociażby przekierowała mnie na jakiegoś lokalnego dystrybytora czy serwis ...
  • REKLAMA
  • #4 4094326
    Tracer2
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 309
    Sprawa jest prosta.
    Domofon podłącza sie do centrali aby tylko były porty wolne analogowe.
    Moze być kilka bez ograniczeń.Prosta instalacja. Estetyczna i trwała konstrukcja.Czego tu chcieć ??? Chinski ma być ???
  • #5 4094480
    radiomechanik
    Poziom 23  
    a może być chiński - za dobrze nie może być zrobione :D przynajmniej na wiosnę będę znajomym poprawiał - będzie pretekst do flaszki i do grilla :D
REKLAMA