bzdury piszecie albo nie potraficie skonfigurowac systemu jak nalezy - win 95 był najstabilniejszym i najdłuzej pracującym systemem
98 se wywala się częściej ale obsługuje duuuzo więcej urządzeń i ogólnie jest bardzo stabilny(prawie jak 95)
me do pominięcie (nie miałem na szczęście)
xp jest piękny i tylko tyle - nie masz potrzeby to nie wrzucaj go bo nie warto.......
gdyby 95 obsługiwał wszystko to co 98 to byłby najlepszym systemem ale to już przeszłość - 98 żądzi i jak narazie nic lepszego nie ma i zapewne długo nie będzie
bodzio spróbuj pracować na xp 1 dzien bez zwiechy

))(zalezy jak masz skonfigurowane - 95 instalowałem średnio raz na pół roku - 98 raz na 2 miech ale tylko dlatego że mam neta a xp??? - wystarczy że odpalę kilka rzeczy na raz i zrobię coś czego nie przewidzieli i już restart ale to nie ważne)
weź system na którym działa wszystko bez problemu,najmniej się wiesza,obsługuje wszystkie urządzenia i przedewszystkim działa szybko i nie robi śmietnika.........
z takich znam tylko win98se...........
sebastian win xp nie radzi sobie jak trzeba w sieci gdzie reszta jest na win98 (gubi dyski drukarki i nie działa jak nalezy z novellem)
a co do win 98 to nie ma najmniejszych problemów z udma (jak sam nie właczy to trzeba ręcznie ale problemów nie ma)
jeśli go dobrze skonfigurujesz i zainstalujesz wszystko jak trzeba w odpowiedniej kolejności to nie ma szans żeby coś się pieprzyło a xp obsra się o jakiś durny certyfikat albo o internet.......
a tak swoją drogą 98 gdyby był do dupy to połowa komputerów w naszym kraju by a nim nie działała.........