logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

AGP na Asrock K7NF2-RAID i Radeon 9550 – niska wydajność, wyrzucanie z gier

Cyborgus 06 Sie 2007 18:34 1286 4
REKLAMA
  • #1 4151828
    Cyborgus
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam
    Posiadam komputer Sempron 2800 + Płyta Asrock K7NF2-RAID 512 MB pamięci Kingstona Grafika Ati Radeon 9550
    Mój problem polega na tym że uruchamiając jakiekolwiek gry po około 20-30 minutach wyrzuca mnie z tych gier Inne rzeczy mogę robić bez problemu na kompie internet itp... Komputer jest wyczyszczony z kurzu chodzi cicho świeży system w pełni legalny z wszelkimi poprawkami mało programów zainstalowane Zainstalowałem ostatnio EVERESTA Ultimate edition i tam pokazuje mi że na płycie nie jest włączona opcja AGP co może zmniejszać wydajność kompa oraz że obecna prędkość AGP jest mała
    W biosie jest wszystko powłączane tzn. AGP
    Nie wiem już co o tym myśleć Ten komputer ma służyć głównie do gier ale niestety nie idzie na nim grać
    Proszę o jakąś pomoc
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4151870
    tronic1
    Spec od komputerów
    Ocena: 1107
    Zainstaluj sterowniki do płyty głównej.
  • REKLAMA
  • #3 4151973
    Cyborgus
    Poziom 11  
    Witam
    Z tego co widzę w Evereście to pomogło tylko dziwi mnie jak te sterowniki wyparowały Po wstawieniu nowego systemu instalowałem je na 100 %
    Dziękuję bardzo za pomoc
    Pozdrawiam

PS.Pogiercuję teraz na tym kompie i dam znać za parę dni czy to pomogło na 100 %
  • REKLAMA
  • #4 4153196
    Stingerek
    Poziom 28  
    Ocena: 4
    Trzeba je instalowac w odpowiedniej kolejnosci... najlepiej jako pierwsze.
  • #5 4153954
    Cyborgus
    Poziom 11  
    Zawsze tak robię po wstawieniu systemu najpierw płyta główna później grafa antywir i uaktualnienia
REKLAMA