logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zwiększyć szanse na wygraną w automatach typu jednoręki bandyta?

jacek29011989 12 Sie 2007 01:12 3708 2
REKLAMA
  • #1 4169442
    jacek29011989
    Poziom 11  
    witam
    musze sie przyznac do cegos zlego - od niedawna wciagnela mnie gra na maszynach typu jednoreki bandyta, jak narazie wrzucilem wiecej pieniedzy di srodka niz wyciagnalem chociaz bylem kilka razy na plusie:D
    mam pytanie do was - znajacych sie na rzeczy, czy jest jakas szansa na ustalenie jakies schematu do grania itp ktory pozwoliby wyjsc mi na plus;p czy to jest poprostu nie mozliwe??
  • REKLAMA
  • #2 4169459
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #3 4171144
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    :arrow: michna3

Cytat:
    Siadasz przy takiej maszynie i obserwujesz, co ile losowań wyrzuca pieniądze. Następnie ty musisz trafić na takie losowanie.

Dlaczego piszesz bzdury nie mając pojęcia o czym piszesz :?:

Mam znajomego elektronika serwisującego takie maszyny - czy uważasz że gdyby znał sposób nie wykorzystałby tego w jakimś pub'ie :?: Rozmawialiśmy kiedyś na temat tych maszyny.

Program jest tak napisany że prawdopodobieństwo trafienia kiedy będzie wygrana jest tak samo możliwe jak wklepanie 14 cyfrowego kody POP ( czy innego ) na chybił -trafił.

Zauważyłeś, że liczy się czas wciskania guzików - jest on liczony w ułamkach sekund, dla programu jedna dziesiąta sekundy to bardzo długo ( ilość obliczeń wykonywanych w tym czasie jest ogromna ) , a co za tym idzie wynik bardzo różny.

Odsyłam do podstaw matematyki i obliczeń rachunku prawdopodobieństwa.

Maszyna nie daje wygrać co ileś losowań - przy dobrym układzie można wygrać po kilka razy z rzędu, a w najgorszym nic nie trafisz przez kilka godzin

Cytat:
    Tam nic nie jest przypadkowe

Tylko bardzo dokładnie i precyzyjnie wyliczone - a trafienie to po prostu szczęście :!:

Zassaj sobie jakiegoś "jednorękiego bandytę " na PC i pograj a potem powiedz mi co ile losowań wygrywasz.

Programy są dość proste i łatwo je ograć ( mała ilość kombinacji - wszystkie kombinacje wymagają więcej niż kilka MB ) ale chodzi o pokazanie zasady działania.
REKLAMA