logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jednoręki bandyta. Budowa i działanie automatów.

Troy 29 Lip 2006 22:38 4880 5
REKLAMA
  • #1 2862732
    Troy
    Poziom 11  
    Witam!
    ciekawi mnie budowa i dzialanie autoamtow takich jak staja w wiekszosci barach, np jakis automat 3 bebnowy. czy z gory jest nam pisane przegrac dzieki jakiemus algorytmowi, czy moze elektronika, jaka w srodku jest, jest tylko po to aby nam sie bebny krecily, swiecily i ewentualnie wydawaly jakies dzwieki. hmm?

Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #2 2862924
    tarzan107
    Poziom 20  
    Ocena: 40
    Witam.
    Też jestem ciekaw.
    Najlepiej popraktykuj, poobserwuj i podziel się spstrzeżeniami, to może coś wymyślimy, co robić żeby nic nie robić, i jeszcze zarobić
    Zyski dzielimy pół na pół.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 2863773
    Troy
    Poziom 11  
    czasem sie pobawie, zyski rozne przewaznie to co wrzuce to wyciagne, hehe... zaobserwowalem ze bedny sie roznie kreca, raz szybciej raz wolniej, raz dluzej raz kroocej
  • REKLAMA
  • #4 2863964
    Piotrek1970
    Poziom 18  
    Ocena: 153
    Właściciel automatu może ustawić "liczbę" wygranych w procentach, np.: można ustalić, że na 100 tzw. kredytów 80 procent to będzie wygrane. Elektronika kontroluje także "fałszywki" -monety i bilon. Istnieje też możliwość rozmienienia banknotu na mniejsze nominały- tylko bilon.
  • REKLAMA
  • #5 2863997
    Troy
    Poziom 11  
    Cytat:
    Właściciel automatu może ustawić "liczbę" wygranych

czyli jezeli jest koles wyjatkowo wredny, albo za duzo kasy stracil, to moze nam tak automata ustawic ze faktycznie bedzie on bandyta i przegramy :(
  • #6 2864801
    Piotrek1970
    Poziom 18  
    Ocena: 153
    W zasadzie to tak, ale co to dla niego za interes. Każdy lub prawie każdy automat jest zarejestrowany w ministerstwie finansów, a osoba która je ustawia ma ich po kilkanaście i więcej. Działa to w ten sposób, że jeżeli ktoś przy małym nakładzie raz albo i dwa wygra to się złapie na haczyk. Sam ostatnio widziałem jak "koleś" w dresach próbował coś wygrać a panna siedziała obok ze spuszczoną głową.
REKLAMA