logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Częstotliwość radiowa Policji w Piasecznie - poszukiwana informacja

columbo294 15 Sie 2007 13:01 6193 6
REKLAMA
  • #1 4180274
    columbo294
    Poziom 15  
    Ocena: 16
    Zwracam sie z prośbą o podzielenie sie wiedzą na jakiej częstotliwości pracuje Policja w PIASECZNIE. Szukałem na radioscaner ale tam nie ma.Na mapkach częstotliwości akurat tam jest pytajnik.Jeśli ktoś wie to bardzo prosze o podpowiedz.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4180362
    columbo294
    Poziom 15  
    Oj to bardzo nieładnie z ich strony :-( Myślałem że tylko w większych miastach,a tu prosze.Dzięki
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 4180588
    columbo294
    Poziom 15  
    Łoj.Na szczęście moja wioska jest do tyłu:-) i słychać pięknie.

Dodano po 27 [sekundy]:

Sołtys daje niekiedy popalić:-)
  • #6 4180616
    Krzysiek K
    Poziom 14  
    Ocena: 3
    Poskanuj miedzy 172 a 174Mhz w sobote wieczorem a sie dowiesz.
    Co do Piseczna i edwarda to nic mi nie wiadomo.Raczej watpie aby edek tam był.Poskanuj i poszukaj kanału kontrolnego edwarda.Chyba wiesz w jakim przedziale?

Pozdrawiam...
  • #7 4181133
    columbo294
    Poziom 15  
    Ja wiem,ale kolega który mnie prosił o to niebardzo.Ale mu wytłumacze.Zresztą jak na edku jadą to i tak nici z posłuchania.Stokrotne dzięki wszystkim. Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy poszukiwania częstotliwości radiowej Policji w Piasecznie. Użytkownicy wskazują, że w Piasecznie wykorzystywany jest system radiowy EDACS (potocznie "edek") oraz TETRA. Zalecane jest skanowanie pasma 172-174 MHz, szczególnie w sobotnie wieczory, aby zidentyfikować kanały kontrolne systemu EDACS. Wskazano, że nasłuch na EDACS może być utrudniony ze względu na szyfrowanie transmisji. W okolicznych miejscowościach również używa się systemu EDACS, natomiast konwencjonalne systemy radiowe są rzadziej spotykane. Brak dokładnych częstotliwości, jednak podkreślono, że w Piasecznie i okolicach dominują nowoczesne cyfrowe systemy łączności radiowej Policji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA