logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6310i - czy warto kupić model po refabrykacji?

Zbyszek1984 26 Sie 2007 15:12 1864 4
REKLAMA
  • #1 4217399
    Zbyszek1984
    Poziom 10  
    Ocena: 15
    Mam dylemat, chcę kupić nokie 6310i, wiem że nowych już nie produkują a ja właśnie chciałbym nową lub w stanie bardzo dobrym. Niestety na allegro nowe (piszą najczęsciej że telefon przeleżał na półce w magazynie) są b. drogie, ale znalazłęm następującą opcję tzn telefon po REFABRYKOWANIU, czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co to oznacza, bo przezcież telefon nie jest nowy, czy warto taki kupić czy leiej inny?? Pozdr proszę o odp
  • REKLAMA
  • #2 4217801
    analyzer64
    Poziom 10  
    Ocena: 21
    Ten model nokii strasznie ciężko dostać w oryginalnym i dobrym stanie. Na ogół są to telefony z nieoryginalną baterią, często też obudową która nosi wyraźne ślady użytkowania. Dlatego też osobiście radzę kupić inny telefon, chyba że trafisz na dobry egzemplarz 6310i
  • REKLAMA
  • #3 4217906
    poochone
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 165
    spotkalem sie juz z 6310i z chin ktora miala wlozona orginalna obudowe od 6310i i koles na allegro pisal tez ze nowki itp klijent kupil a pozniej zalowal tak jak sam napisales tych telefonow juz niema nowych wiec ciezko ci bedzie kupic dobry moze byc tak ze kupisz jakiegos w (nowej obudowie orginalnej) a w srodku bedzie wymienione pol ukladow i ta ci pochodzi miesiac czy dlozej a druga kupisz w obudowie zjechanej na maxa i ta ci podziala dloooooooooogo poprostu niema regoly moze byc tak moze tak poprostu takie sa ryzyka kupowania na allegro nikt tak do konca ci nie napisze prawdy
  • REKLAMA
  • #4 4218391
    dyzio88
    Poziom 17  
    Ocena: 3
    ja sam polecam ten telefon najlepiej poszukaj wśród znajomych czy ktoś nie che sprzedać i kup nawet wytachaną na maxa i zainwestować w nowy orginalny korpus i panel i masz te świetnie odnowione z allegro i wiesz co masz
  • #5 4218499
    KanekS
    Poziom 29  
    Ocena: 40
    Refabrykowanie - to znaczy chyba, że został założony nowy panel, tak aby telefon wyglądał na funkiel nówkę po remoncie. :)
REKLAMA