logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

KulanKendi - błędy przy uruchamianiu po reinstalacji Windowsa

alien99 13 Wrz 2007 16:11 1083 7
REKLAMA
  • #1 4279562
    alien99
    Poziom 24  
    Ocena: 60
    Witam!
    mam problem z odpaleniem programu KulanKendi otóż gdy uruchamiam program wyskakują mi okienka z błedami a po chwili program sie zamyka przeinstalowywałem program 3 razy i nic to nie dało.przeinstalowywałem także niedawno windowsa i może brakuje mi jakiegoś potrzebnego pliku albo czegoś innego?Jak ktoś miał taki problem i go rozwiązał to proszę o porade.
    Załączniki:
    • KulanKendi - błędy przy uruchamianiu po reinstalacji Windowsa kulan.JPG (32.59 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 4279569
    piratech
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Antyvirusa wylacz.
  • REKLAMA
  • #3 4279643
    alien99
    Poziom 24  
    antivirusa wogóle nie mam zainstalowanego. jest tylko czysty windows.
  • #4 4279785
    lfanek
    Poziom 26  
    Ocena: 12
    a moze wlasnie masz wirusa :/. Pewnie pomoze ci tylko FORMAT ;)
  • REKLAMA
  • #5 4279839
    alien99
    Poziom 24  
    nie moge mieć wirusa bo dopiero dwa dni temu przeinstalowałem całego windowsa xp i robiłem formata.
  • REKLAMA
  • #6 4280055
    Stokłosy
    Spec od GSM
    Ocena: 72
    Problem masz u siebie w komputerze. Sprobuj na innym komputerze.
  • #7 4297202
    ktosikowy
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    1. primo zeskanuj jakimś antywirem online 2. system mechanic - sprawdz czy nie ma innych syfów typu onfilkty w rejestrze itd.
  • #8 4299921
    alien99
    Poziom 24  
    sprawdzałem wirusów i innych syfów nie mam.czysto jak łza.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z uruchomieniem programu KulanKendi po reinstalacji systemu Windows XP. Program wyświetla błędy i zamyka się natychmiast po uruchomieniu. Próby reinstalacji programu oraz systemu operacyjnego nie rozwiązały problemu. W dyskusji zasugerowano wyłączenie antywirusa, jednak użytkownik potwierdził brak zainstalowanego oprogramowania antywirusowego oraz wykonanie formatu dysku. Rekomendowano również przeskanowanie systemu antywirusem online oraz użycie narzędzi do naprawy rejestru, takich jak System Mechanic, w celu wykrycia potencjalnych konfliktów lub złośliwego oprogramowania. Użytkownik potwierdził, że system jest czysty i nie zawiera wirusów ani innych niepożądanych plików. Sugerowano także sprawdzenie działania programu na innym komputerze w celu wykluczenia problemów sprzętowych lub środowiskowych.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA