logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zresetować programator w pralce Amica PA4560A411 Dynamic System bez Aqua Spray?

slawomir-l 28 Wrz 2007 20:36 5169 2
REKLAMA
  • #1 4329423
    slawomir-l
    Poziom 10  
    Ocena: 18
    Witam mam pralke Amica PA Dynamic system bez tej funkcji aqua spray
    i stało sie coś z programatorem bo głupieje raz jest dobrze a raz na programie 30 st gotuje i wogóle wyprawia dziwne rzeczy
    ponoć trzeba zrestartowac programator i mozna to zrobic w sposób domowy zeby nie iść do serwisu
    czytałem na tym forum ze jest jakis schemat że sie samemu restartuje i programuje taka pralke pokrecajac programami i trzymajac przycisk start ale do konca nie wiem jak moge cos takiego otrzymać z góry dziekuje za pomoc wszelkie informacje prosze na maila
    slawomir-l(_at_)wp.pl
    lub czekam na forum do21
    pozdrawiam wszystkich którym pralka nie pozwala o sobie zapomnie
  • REKLAMA
  • #2 4329493
    Topolski Mirosław
    Moderator Elektrotechnika
    Ocena: 1609
    Przede wszystkim nie podałeś typu pralki a on wyrażnie jest podany z tyłu pralki.Przytrzymaj przycisk start 3sek. w ten sposób skasujesz stary program i pralka będzie realizowac ten który teraz nastawisz.Aby to wszystko wiedzieć wystarczy zajrzeć i przeczytać uważnie instrukcję obsługi a jak jej nie masz,to pobierz ze strony producenta(wszak masz dostęp do internetu).
  • #3 4335794
    slawomir-l
    Poziom 10  
    Ocena: 18
    dobra mam model swojej pralki
    Amica PA 5580A510

nie moge zrobić nawet testu 5% ani przejsc w program serwisowy
    zadne działania nie sa kompatybilne z nia nie wiem dlaczego
    a prac mozna od programu 5-7
    i co moze da sie jakos inaczej ja zresetowac?
REKLAMA