logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Programowanie czujników ciśnienia Laguna II - ok. rzeszowa

invx 07 Paź 2007 21:52 5245 5
REKLAMA
  • #1 4357842
    invx
    Poziom 25  
    Ocena: 102
    Szukam kogoś kto ma konkretny sprzet pozwalający "zagrać" ze soba czujniki ciśnienia w kołach w lagunie II - rzeszow okolice

invx(_at_)o2.pl
  • REKLAMA
  • #2 4358541
    Pogromca
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Witam a mianowicie jaki masz problem byłem serwisantem firmy Renoult i cos niecos wiem . Trzeba komputer samochodu podłączyc pod specjalny program z obsługą czujnika na podczerwień i z odpowiednim ciśnieniem w ogumieniu je zestroic . Oczywiście krdy czujnik ma inny kod który rejestruje czujniki . Jedynie wiem gdzie można to wykonać na terenie łódzkim . Łódz ulica brukowa oraz zgierz łódzka 28 . Ja tego się nie podejmę bo skończyłem z dłubaniną w smarach itp . Jeśli chodzi o tanszą naprawę proponuje zgierz można się dogadac z mechanikiem
  • REKLAMA
  • #3 4359438
    invx
    Poziom 25  
    no problem jest taki - ze najprawdopodobniej czujniki sa wlasnie nie zgrane z komputerem.

swieci sie tylko jedno "kolo" na wyswietlaczu, pozatym nic.

P.S.
    czy trzeba cos wiecej niz standardowy CLIP ?
  • REKLAMA
  • #4 4363645
    martinoo24
    Poziom 2  
    spróbuj w warsztacie u warzyboka on zajmuje sie głównie francuzami i sadze ze juz opanował ten temat ma warsztat na mieleckiej czy debickiej wąska uliczka na przeciwko stacji shell na krakowskiej
  • REKLAMA
  • #5 4390220
    invx
    Poziom 25  
    bylem tam w tym warsztacie "u warzyboka" - pojecia nie mial o co chodzi ... albo mu sie nie chcialo ... (nie wiadomo co gorsze :P)

tylko uslyszal ze chodzi o czyjniki cisnienia - to mnie do ASO wyslal, bo on nie ma czym tego zrobic.

tak ze temat nadal aktualny :)
  • #6 4400133
    ujko
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    invx napisał:
    bylem tam w tym warsztacie "u warzyboka" - pojecia nie mial o co chodzi ... albo mu sie nie chcialo ... (nie wiadomo co gorsze :P)

tylko uslyszal ze chodzi o czyjniki cisnienia - to mnie do ASO wyslal, bo on nie ma czym tego zrobic.

tak ze temat nadal aktualny :)

Spróbuj zadzwonić na 692 162 093 - być może nr będzie jeszcze aktualny. Brat (lub kolega) tego człowieka specjalizował się w elektronice Francuzów.

u.
REKLAMA