logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy laser VAM2201/07 pasuje do wieży Philips FW350C zamiast VAM2201?

PIOTREL 22 Lis 2003 21:48 5512 3
REKLAMA
  • #1 410167
    PIOTREL
    Poziom 26  
    Ocena: 172
    Witam mam wieże Philipsa FW350C.
    Jest z nia taki problem z CD. Pracuje ale nie regularnie przeskakuje , zatrzymuje sie .
    Zmówiłem do niej laser. Oryginalny jest VAM2201 po zamówieniu okazało że przysłano mi VAM2201/07. Podstawiłem go ale na tym nowym pracuje swieżo po włączeniu wieży ok 30 sek a potem płyta staje. Po ponownym włączeniu wyświetla się komunikat że jest niesfinalizowana płyta. Teraz tak czy ten laser musi być bez dopisku /07 , czy ten co przyjechał może być ale jest padnięty czy też jest coś czego nie zrobiłem z nowym albo coś trzeba przerobić. Obejrzałem go dokładnie ale zadnych zworek nie widziałem. Wizualnie jest delikatna różnica ale poza tym wszystko pasuje. Co począć.?
  • REKLAMA
  • #2 410822
    Telo
    Serwisant RTV
    Ocena: 2377
    Ja kupuję czytniki CDM12.1 nie patrzę na te cyferki ale moje pytanie jest czy podstawiłeś sam czytnik czy cały zestaw z silniczkami czy pochodzenie czytnika jest zpewnego źródła.Zobacz czy na płycie pod laserem nie ma zimnych lutów.
  • REKLAMA
  • #3 410832
    PIOTREL
    Poziom 26  
    Witam ten czytnik jest razem z silniczkami wiec całego go podstawiłem. Co do zimnych lutów gdyby były to stary laser by nie działał a on działa lepiej od nowego tzn. gra cały czas tylko sie zacina. przeskakuje . Co do żródła nie ma problemu jest gwarancja tylko sie pytam bo moze ja coś źle zrobiłem albo coś powinienem zrobić ?
  • #4 439708
    PIOTREL
    Poziom 26  
    Witam podstawiłem nowego co mi podesłano po reklamacji i jest dobrze . Ma taki sam dopisek jak poprzedni więc jest to zamiennik .
REKLAMA