A kto napisał "Mógłbym prosić gotowy układ i schemat?" ?
Problem z przetwornicami jest taki, że sam schemat Ci się do niczego nie przyda - potrzeba jednak trochę wiedzy i umiejętności. A jak to posiadasz, to okazuje się, że brakuje Ci na przykład dławika do przetwornicy - w Twoim przypadku będziesz potrzebował dławika 22 uH o prądzie szczytowym 10A. Skąd weźmiesz ten dławik? Zapewne będziesz chciał wykorzystać rdzeń proszkowy z zasilacza pecetowego. I pojawi się problem braku odpowiedniego drutu i miernika indukcyjności lub oscyloskopu, żeby poprawnie przetwornicę _uruchomić_.
Bo to nie jest tak, że idziesz do sklepu i prosisz o dławik a pan przynosi Ci śliczny dławik i mówi "dwa pięćdziesiąt proszę".
Trzeba albo sporo się naszukać (i zapłacić często za przesyłkę więcej niż za towar) albo umieć samem taki dławik nawinąć i sprawdzić działanie układu _zanim_ podepniesz do niego cokolwiek wartościowego.
Jeszcze gorzej jest, gdybyś komukolwiek chciał zlecić zrobienie takiej przetwornicy w ilości 1 sztuka. Ode mnie płytkarnia za samo przygotowanie produkcji bierze 50 PLN + VAT. Ale zanim oddam projekt do płytkarni, muszę go sam opracować - liczmy, że zajmie mi to godzinę i wezmę za to również 50 PLN + VAT. Do tego dochodzi montaż i uruchomienie - kolejne 50 PLN + VAT. Cena elementów - kilkanaście PLN.
Zapłacisz za coś takiego 200+ PLN? Na pewno nie.
Dlatego mam dla Ciebie prostą propozycję: albo spróbuj poszukać gotowego produktu - być może w sklepach motocyklowych coś wiedzą. Albo poczekaj 2-3 miesiące - skoro jest takie zapotrzebowanie, to na pewno ktoś (może nawet ja) zdecyduje się na wyprodukowanie na przykład 10 sztuk i wtedy będzie to kosztować nie 200+ ale na przykład 40-50 PLN.
Jeśli nie masz minimum wiedzy o układach impulsowych i minimum wyposażenia (oscyloskop!), to daj sobie spokój po prostu. Bez urazy - to naprawdę nie jest nic osobistego.
Nie udzielam prywatnych porad technicznych czy korepetycji via e-mail/PW. Jeśli szukasz pomocy - pytaj innych na forum. W sprawach komercyjnych kontakt ze mną zawsze da się znaleźć.
Zapraszam na stronę wieloletniego redaktora naczelnego czasopisma Elektronika dla Wszystkich - Piotra Góreckiego, wydającego obecnie czasopismo w formie elektronicznej, pod tytułem Zrozumieć Elektronikę:
https://patronite.pl/Zrozumiec-Elektronike