Witam wszystkich kolegów mam problem z tv ,objaw jest taki: nie reaguje na wszystkie polecenia z pilota można go wyłączyć ,zmniejszyć jasność i kolor ,natomiast nie można wejść w żadne menu ,po głosić czy przerzucić program ,próby wejścia w tryb serwisowy nie skutkują przyciśnięcie [i] na pilocie i włączenie włącznikiem sieciowym nic nie daje, telewizor uruchamia sie jest śnieg na ekranie i to wszystko .Sprawdzałem na włączniku dodatkowe styki są ok ,wymieniłem pamięć na czystą to samo ,jednak zauważyłem że jak wkładam zaprogramowaną na nowo nową pamięć z wsadem do tego tv to po włączeniu widać jak na ekranie przełączają sie programy na osd 1-2-3-4- itd i od nowa ,klawiaturę odpiąłem z płyty głównej i nic to samo ,coś jest zablokowane tak jak by był na przełączaniu programów non stop, co to może być proszę o pomoc pozdrawiam Piotr
Czy to może jest przymiarka do próby bicia rekordu długości zdania? Stosuj się do zasad pisowni - regulamin p.15. [Mirek Z.]
Czy to może jest przymiarka do próby bicia rekordu długości zdania? Stosuj się do zasad pisowni - regulamin p.15. [Mirek Z.]