logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy tuba LED 12 diod z Allegro dobrze oświetla wnętrze auta?

Saper1 19 Paź 2007 23:06 5021 5
REKLAMA
  • #1 4395055
    Saper1
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Witam.
    Mam pytanko czy ma ktoś zamontowaną tube led w samochodzie pod kierownicą i nad nogami pasażera taką tubę na 12 diod jak
    sprzedaja na allegro i jak one świecą czy tak naprawdę mocno jak pokazują na zdięciach czy to tylko kicz i czy nie biją punktowo bo ja mam zamontowane diody z światła stopu i jest światło mocne ale punktowe czy te tuby z allegro też dają takie mocne światło co diody ze stopu czy rozproszone a jeszcze jedno zamówiłem na allegro neonki po 5,00 zł za sztuke ale one nie dają rady kiepsko oświetlają i dlatego prosze o doradzenie czy warto kupić 2 tuby led za 30 zł.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 4398285
    ryborz
    Poziom 23  
    Ocena: 23
    Ja mam w aucie jedną diode led superflux białą dla kierowcy i jedną dla pasażera. Świecą sie tylko przy otwartych drzwiach. Dzięki szerokiemu kątowi świecenia i dużej jasności efekt jest niezły. Pamiętaj że zdjęcia da sie stuningować :-) o neonikach zapomnij...
  • REKLAMA
  • #3 4401512
    Saper1
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Cze... ja mam troszeczke inaczej bo mi świeci jak jadę nie jak otwieram drzwi i to są diody od światła stopu i dają punktowo i chodzi mi oto czy te tuby diodowe też dają światło punktowe czy światło jest rozproszone bo nie chcę kasy wywalać na darmo zobacz na zdięciu
    Pozdrawiam.Czy tuba LED 12 diod z Allegro dobrze oświetla wnętrze auta?
  • REKLAMA
  • #4 4413346
    mati.777
    Poziom 1  
    ja mam te neonki diodowe o które pytasz - zapłaciłem coś koło 25zł i naprawdę fajnie świecą, światło jest rozproszone i efekt praktycznie taki sam jak diody flux. Osobiście dałem po 2 neonki na każdą stronę (jeden zamocowany pod kierownicą drugi pod fotelem, żeby był lepszy efekt :) )
  • REKLAMA
  • #5 4413721
    lowermann
    Poziom 18  
    Ocena: 100
    No ja nie wiem, czy chciałbym taką choinkę mieć podczas jazdy :),

Mi by wystarczyło takie cos jak opisał to ryborz, diody podswietlajace białe przy otwarciu drzwi!
  • #6 6173891
    lubieelektryke
    Poziom 11  
    Ja kupiłem takie 2 neonki na allegro i naprawdę super świecą zamontowałem je w skuterze.Bardzo fajny e fekcik:D:D:D:D:D
REKLAMA