logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

OGRZEWANIE WEBASTO THERMO TOP T ( czy da sie uruchomic manua

ulim51 03 Lis 2007 21:49 4960 2
REKLAMA
  • #1 4443363
    ulim51
    Poziom 2  
    Witam !!!! Kupilem audi A4 z 98 r posiada zamontowane ogrzewanie postojowe WEBASTO THERMO TOP T jest zalaczane pilotem niestety nie mam pilota , ,czy jest mozliwosc przerobienia go na rozruch manualny bez pilota , lub czy jest mozliwosc dokupienia pilota do TELESTART T70 taki jest tu zamontowany w aucie . Prosze o jakas podpowiedz co z tym mozna zrobic ? POZDRAWIAM !!!

Popraw temat (bez caps locka). goldwinger
  • REKLAMA
  • #2 4616470
    bruno1960
    Poziom 1  
    jezeli masz kable wyprowadzone małą kosteczką na 3 przewody to da się zamontować zegar do uruchamiania manulanego i programowania na czas.
    Potrzebuję schemat podłaczenia wentylatora webasto thermo top T do audi A4 climatronic,proszę o kontakt.
  • #3 4617946
    ulim51
    Poziom 2  
    Hej witam !!!
    Dzieki za podpowiedz , niestety schematu nie posiadam jesli chcesz dotarlem do goscia ktory siedzi w tym temacie moze on ci bedzie w stanie pomoc tam masz link z allegro jest telefon. Ja postaram sie dokupic pilota do mojego telestartu tak bedzie chyba najlepiej a widze sa dostepne na allegro.
    Pozdrawiam .

http:******
REKLAMA