Myśle,że połączenie Rezystora R11 z diodą D4 jest raczej konieczne, porównaj sobie te same elementy obu kanałów na schemacie ideowym (są zaznaczone w czerwonym kółku)
Następnie przyglądnij się schematowi montażowemu, ze schematu ideowego wynika że R11 powinien być połączony z Diodą D4 na zdjęciu poniżej masz zaznaczony odcinek brakujacej ścieżki
Bardzo łatwo jest to połaczyć wystarczy wlutowac zwore np kawałek nóżki rezystora pomiędzy oba te elementy i wszystko będzie ok
Co do transformatora został zakupiony w sklepie elektronicznym. Toroid 2X12V 4,16A 100W koszt około 60 zł. Myśle że spokojnie znajdziesz takie trafko w jakimś elektronicznym sklepie u siebie w mieście.Można również zastosować 2 zwykłe ( nie symetryczne) transformatory 12V 4A 50W i też będzie ok
Hm u mnie działa na tym 680 Ohm
Miałem troche problemów ze wzbudzeniami ale myśle,że to przez zastosowanie tda 2040 zamiast tda 2030. Pomogło wlutowanie na wejścia dodatkowych kondensatorów i dobry ekranowany kabel. Testowałem 2 identyczne układy na tda2030A i z nimi nie było takich problemów
Pozdrawiam
Dodano po 30 [minuty]: Zauważyłem że nie masz jeszcze radiatora

najlepiej kupić RA4291 (Jest troszeczke dłuższy od płytki i idealnie pasuje do tego układu:) ), Us'y i tranzystory musisz odizolowac od radiatora podkładkami mikowymi oraz tulejkami które wchodzą w otwory US i tranzystorów

oczywiście wszystko przykręcasz śrubkami bądź wkrętami