logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaką metodę przenoszenia projektu na płytki drukowane polecacie?

lukas0987 07 Gru 2003 22:30 2569 3
REKLAMA
  • #1 428548
    lukas0987
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    Od niedawna wykonuję płytki drukowane. Niestety nieznalazłem jeszcze fajnej metody. Na początku wyklejałem (przyklejałem do płytki naklejkę i wycinałem), dokładna metoda ale strasznie czasochłonna (ile można robić jedną głupią płytkę :)). Następnie brałem się za pisaki, ale mój jakiś strasznie dziwny i się rozmazuje. Dobrze mi się projektuje na kompie, ale jak to później przenieść na płytkę? Proszę o metody sprawdzone, jakimi sami wykonujecie ładne, dokładne płytki (podajcie dokładne nazwy foli , pisaków czy tez innych narzędzi.]

Proszę o odp.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 428593
    thl
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Zacznij od przeszukania forum, opisane są chyba
    wszystkie metody.
  • REKLAMA
  • #3 432428
    Bartek S.
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    najfajniejsze plytki wychodza z folji pod warunkiem ze masz dobra folie- grubo toneru i ztuningowane zelasko
  • #4 434455
    psik
    Poziom 13  
    Ocena: 8
    Jeżeli płytka nieskomplikowana i na szybko, to ja robię pisakami olejowymi EDDING z metalową końcówką. Przedtem dokładnie trzeba odtłuścić płytkę i uważać, żeby w czasie malowania nie zatłuścić. Proste ścieżki robię przy ekierce. Acha najpierw punktuję lub nawet wiercę otwory.
REKLAMA