logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tracer mysz USB wyłącza się po 10-39 sekundach – co może być przyczyną?

Gretryk 14 Gru 2007 18:34 1220 4
REKLAMA
  • #1 4587481
    Gretryk
    Poziom 13  
    Witajcie mam taki problem z myszką że przez pierwsze 10-39 sec działa potem sie wyłancza i tak sie dzieje za każdym razem.
    Avastem i spybot-search&destroy sprawdzilem z najnowszymi auktualizacjami i nadal nic myślę ze problem się zaczoł gdy po jednym kliknięciu myszka wysyłała 2 sygnały.

jezeli chodzi o myszke to jest firmy tracer port:usb
    nie mam mozliwosci sprowdzic myszki z normalnym portem

ps:przepraszam za błedy ale nawet z wordem nie dałbym poprawić ich bo myszka nie działa
  • REKLAMA
  • #2 4587510
    zdzislaw111
    Poziom 26  
    Ocena: 45
    Witaj. Zainstaluj sobie przeglądarkę "firefox" ze strony http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/
    potrafi sprawdzać pisownię i nie tylko , a co do "myszki" to proponuję sprawdzić przewód . Prawdopodobnie jest przełamany :) .
  • REKLAMA
  • #3 4587605
    Gretryk
    Poziom 13  
    mam firfoxa tylko co zrobie jak na podkreślone wyrazy kliknąc nie moge zapomniałem dodać ze nanowej myszcze tez tak się robi a była tylko sprawdzana wcześniej czy działa, oby dwie myszki działaja na 100%
    jezeli chodzi o porty myśle ze wyszystkie sa sprawne bo internet dziala

moj system to win xp
    płyta głowna:asrock k7vm4
  • REKLAMA
  • #4 4587693
    zdzislaw111
    Poziom 26  
    Ocena: 45
    Proponuję ściągnij jakiegoś "linuxa live " np. http://knoppix.7thguard.net/ wypal płytkę i sprawdź jak działa mysz ? Może to problem z systemem .
  • #5 4587740
    adams987
    Poziom 35  
    Ocena: 138
    Mam małą myszkę na USB firmy tracer TRM-S025, która na zasilaniu bateryjnym w laptopie działała bez problemu, ale po włączeniu zasilacza działała jak chciała np 1 minute, albo 10 sekund. Wymieniłem w sklepie na taką samą i już ponad rok działa bez problemu. Dodaję że poprzednia w innych komputerach (stacjonarny u mnie i w sklepie) chodziła bez problemu.
REKLAMA