logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak ręcznie otworzyć zakleszczoną szufladę CD w Panasonic SA-AK210?

czarny_1963 29 Gru 2007 18:24 1590 1
REKLAMA
  • #1 4637095
    czarny_1963
    Poziom 21  
    Ocena: 209
    Witam
    wieża jest podobno po upadku była w serwisie ale ponoć wystawili taką cene za naprawę że klient zrezygnował (nie wiem ile) ale do żeczy cały CD jest żeczywiście w rosypce napęd CD wypadniety z prowadnic tależe luzem jakieś dźwignie luzem leżą, szuflada zakleszczona że nie można jej otwożyć, jak sie ją włączy to coś słychać jakieś przesuwanie ale od razu blokada i słychać tylko na chwile silniczek i sie wyłączy reszta tuner i magnetofony chodzą , nie mogę sie dostać do mechanizmu bo nie moge ściągnąć maskownicy z szuflady jest jakiś sposób żeby wyjechać ręcznie bo już walcze z godzine z tą szufladą i nic a nie chce do reszty czegoś pourywać, tak myśle czy nie dołożyli sie jeszcze w tym serwisie do tego uszkodzenia bo nie były srubki podokręcane no ale to już inna sprawa.Trzeba to całe rozbebeszyć żeby od podstaw poskładać.
  • REKLAMA
  • #2 8781390
    czarny_1963
    Poziom 21  
    Ocena: 209
    Witam
    ponawiam ten sam temat po kilku latach , znowu jest wieża panasonica z rozsypanym mechanizmem CD i w dodadku jest do wymiany kółko zębate załadunku płyt.W związku z tym poszukuje jakieś serwisówki tego modelu, jakoś nie mogę znaleść nigdzie.
REKLAMA