To już znalazłem... z braku Power Pointa nie moge otworzyć.... miałby ktoś to przekonwertowane na PDFa? zainstalowałem PP wiever ale nie da rady powiększać...:/
[PDF] COLOR MONITOR SERVICE MANUALFormat pliku: PDF/Adobe Acrobat - Wersja HTML
PCB Assembly, SUB ST LM57G L204WT-BFQ KRDBQFN CONTORL TOTAL COMMON L294WT. 6871TPT319C ... Main Total Assembly, L204WTM-BFQ BRAND LM57G. 35509K0345A ...
136.166.4.200/contents/PC/Monitors/L204WT/L204WT_service.pdf - Podobne strony
Sprawdziłeś nie pasuje ten schemat ??
podaj obsadę z numeracją na płycie
Spasował załatwiłem skubańca..wywaliło SI3865BDV...zalałem go normalnie i puścił..(służył jako wyłącznik...) monitorek tyra... Pozdrawiam i Wielkie Dzięki za Pomoc
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
Poszukiwano schematu serwisowego do monitora LG Flatron 19 L194/L204W z chassis LM57G, oznaczonego także jako EAX30599302(0). Wskazano link do schematu w formacie PowerPoint, jednak wystąpiły problemy z jego otwarciem i powiększaniem. Zaproponowano alternatywny schemat w formacie PDF dla chassis LM62B, który okazał się nieodpowiedni. Ostatecznie potwierdzono, że schemat dla chassis LM57G pasuje do monitora L204WT. Po wymianie uszkodzonego tranzystora SI3865BDV, który pełnił funkcję wyłącznika, monitor zaczął prawidłowo działać. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.