Kolega
Remeknapr I kolego
migol21 ->
Krotki exkurs po tym temacie ->
Cytat: zamiast usunac partycje C i na nowo ja stworzyc to usunelem D i na nowo ja utworzylem nic nie bylo formatowane
- teraz wystarczylo by popatrzec na RUN LIST $mft zeby dowiedziec czy była czy nie była formatowana, i kolego migol21 ma racje, najpierw analiza systemu plików i wtedy decyzja co dalej ( może być, ze, dla całkowitego przywrócenia danych nam wystarczy tylko nie wielkie manipulacje z systemem plików ) .
A kolego
psychodelik442 co to ->
Cytat: szukalem w postach ale takiej sytuacji nie znalazlem
- proponował bym na reszcie poszukać bo tego było baaardzo dużo na forum , tylko nie było jednego ( widać kolega nie tego szukał) .
A kolego
Remeknapr Cytat: Jeśli partycja została przywrócona w tym samym miejscu i o tym samym rozmiarze
- widac nie załapałeś jeszcze czy raczej jesteś pod wpływem coś takiego ->
Cytat: ( wiem ze był jeden taki Pawel Odor na forum idg, wszystkim w podobnych sytuacjach proponował taka zabawa jak założenie z PM partycji od nowa i nastepnie formatowanie )- temu gdzieś uczą (czasem nie tu -> www.0ntrack.pl

) ?
- a na temat kolegi pytania tu czytamy i próbujemy zrozumieć dla czego n.p całkowita utrata mbr nie jest zagorzeniem i nie komplikuje sprawy a co może skomplikować sytuacja
http://forum.idg.pl/index.php?s=&showtopic=138192&view=findpost&p=1154550