logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ranger RCI-2950 - brak zmiany kanałów po wymianie baterii pamięci

Mazi 01 Kwi 2008 16:13 2159 4
REKLAMA
  • #1 4980914
    Mazi
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 42
    Nabyłem niedawno radyjko jak w temacie.Po podłaczenu okazało sie że jest cos nie tak.Poprzedni włascicel xxx chciał prawdopodobnie wymienić baterie od pamieci i cos po przestawiał w przewodach w panelu.Poustawiałem tak jak trzeba i wyswietla 26,000,00 TX i nic wiecej nieda sie zrobic,nic nie rosnie nic nie maleje.Troszke tu na forum poczytałem o RCI i problem wydaje sie podobny.Wszystkie funkcje oprócz przełanczania kanałow działają.Moze ktoś miał podobny problem i to akurat niebył padniety procek.Ewent ma ktoś zródło gdzie mozna taki procek kupic.Pozdr i dzieki za zaintersowanie i pomoc.Temat bede śledził na bierząco.
  • REKLAMA
  • #2 4980931
    Koliber-Kraków
    Poziom 16  
    Ocena: 10
    Orginalnie to radio pracuje od 28 mhz to tak dla ciekawostki.Może to problem związany z rozblokowaniem?
  • REKLAMA
  • #3 4980948
    Mazi
    Warunkowo odblokowany
    Przełanczałem zworkami ale nic sie niedzieje,zmienaia sie na 28MHZ i czestotliwosc jak stała tak stoi.a moze cos zle robie?
  • REKLAMA
  • #4 5060585
    Mazi
    Warunkowo odblokowany
    Ponawiam temat.Może ma ktoś jakieś namiary (info) gdzie można nabyć ów procesor.Pozdr
REKLAMA