logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najprostszy nadajnik FM DIY z regulacją częstotliwości i wejściem audio – jak zbudować?

Adeko 02 Kwi 2008 21:53 2006 4
REKLAMA
  • #1 4986810
    Adeko
    Poziom 1  
    Siemka.
    Jestem nowy na tym forum. Moim marzeniem założyć jest pirackie radio, wiem ze to nielegalne ale mam to gdzies to moje marzenie a radio moja pasja. Nie mam dużo kasy na jakies nadajniki a mysle ze samemu fajniej by bylo cos zbudowac. Czy jest jakis prosty nadajnik nadający na falach FM, by mozna bylo zmieniac czestotliwosc nadawania i zeby bylo wejscie audio? Jakis najprostszy bo nie jestem expertem.. A moze ktos by byl mily a dobry w tym i pomagal podpowiedziami przez email, skype, gg?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 4986956
    Faces
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 157
    Witam.
    Nie mogłem się powstrzymać przed odpowiedzią.

Adeko napisał:
    Moim marzeniem założyć jest pirackie radio, wiem ze to nielegalne ale mam to gdzies to moje marzenie a radio moja pasja.

Kolego jak byś nie wiedział to 1 kwietnia się już skończył. Aż tak bardzo cię ciągnie w kierunku złamania prawa.

PS pasje tą można rozwijać w inny sposób. Temat chyba do zamknięcia.
  • #5 4986978
    Koliber-Kraków
    Poziom 16  
    Ocena: 10
    Po co go stresować.Niech kupi taki podsłuch na ukf .Prosty tani i nie robi wiele szkody.
REKLAMA