Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tam
przemo-lukas napisał:Kolego chcesz doprawić ........ uszy? Jeśli nie masz pojęcia o naprawie sprzętu, to zanieś go do najbliższego serwisu. I po zawodach. Nie ma sensu prowadzić dyskusji w tym temacie. Jeśli czujesz się na siłach to ściagnij serwisówkę z netu i do dzieła. Jest tego pełno. W google wpisz "Panasonic SA-AK27 Service Manual" i w rar ściągniesz sobie schematy.
Moderowany przez Artur k.:Kolega kolekcjonuje "pomógł"?
Następnym razem będzie ostrzeżenie za roszczeniowy charakter postu (p.16 reg.). Pomocy na forum udzielamy dobrowolnie i bezinteresownie, jeśli ktoś zechce nam podziękować to na pewno to uczyni. Czy koledze nie wystarczy zwykłe "dziękuję"? Koniecznie musi być "pomógł"?
Jeśli kolega pisze posty tylko po to by dostać "pomógł", a nie rzeczywiście pomóc to radzę zmienić forum - tutaj takie zachowanie nie będzie tolerowane.
Porada jakiej kolega udzielił w tym poście nie należy do błyskotliwych.
Co jeśli autor tematu dotknąłby odizolowanego przewodu z wysokim napięciem? - przecież jak widać w tytule autor przyznaje że jest laikiem, więc zapewne nie wie który przewód jest od czego i tak samo nie wie jakich napięć można spodziewać się w urządzeniu (bez urazy dla autora)
Regulamin p.12
fafik1988 napisał:
Jeśli nie chcesz kogos poprowadzić czy też udzielic mu jakichś rad to siedź cicho...Zwłaszcza że koledze na tym nie zależy i nie będzie płacił za naprawę.
mucka19 napisał:... a mnie nie zależy tak bardzo na tym sprzęcie żeby płacić za jego naprawe.
mucka19 napisał:
...Tak więć naprawa w pełni udana...
fafik1988 napisał:Ja na twoim miejscu rozkręcił bym ja i przy włączonej muzyce prubował ruszać przewodami w srodku aby sprawdzić czy są jakieś luźne...
mucka19 napisał:
Prosze o zamknięcie wątku, bo jeśli nawet moge to sam zrobić to niestety niewiem jak.
Moderowany przez Artur k.:Scaliłem dwa tematy.
Proszę poprawić wklejanie zdjęć w postach.