Mam problem z matryca w laptopie toshiba satellite po wlaczniu laptopa ponizej przedstawiam zdjecie:
na powyzszym zdjeci widac jak wyglada matryca.
Za matryca znajduja sie takie dwie plytki w 2 rogach
lewa plytka
Przy mocnym docisnieciu matrycy w miejscu gdzie znajduje sie lewa plytka wraca obraz i wszystko dziala ale musze caly czas mocno trzymac nie pomaga podlozenie cos pod plytke, musze mocno dociskac skrecenie obudowy nie docisnie tak mocno moze ma ktos jakies pomysly albo mial cos podobnego ???
na powyzszym zdjeci widac jak wyglada matryca.
Za matryca znajduja sie takie dwie plytki w 2 rogach
lewa plytka
Przy mocnym docisnieciu matrycy w miejscu gdzie znajduje sie lewa plytka wraca obraz i wszystko dziala ale musze caly czas mocno trzymac nie pomaga podlozenie cos pod plytke, musze mocno dociskac skrecenie obudowy nie docisnie tak mocno moze ma ktos jakies pomysly albo mial cos podobnego ???
Moderowany przez Mery84:Temat wątku poprawiłem. Na forum niedozwolone jest pisanie z użyciem CapsLock. Dodatkowo odsyłam do lektury regulaminu forum pkt.11 na temat redagowania tematów wątków.
Przypominam również, że pkt.15 obowiązuje i zasady polskiej pisowni. Zdanie zawsze rozpoczynamy z wielkiej litery i kończymy kropką. W tym poście poprawiłem za kolegę w następnych proszę pilnować tego osobiście to nie należy do moich obowiązków.