logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać dane po reinstalacji systemu? Puste dokumenty i błędy Win32

Piotrek856 30 Cze 2008 18:52 1371 8
REKLAMA
  • #1 5300320
    Piotrek856
    Poziom 12  
    Witam Wszytskich , wywaliło mi system i po zainstalowaniu od nowa na wszystkich partycjach są foldery i dokumenty tak jak były tyle że np dokumenty tekstowe po otworzeniu sa puste, wszystkie instali nie dają sie uruchomić,wywala błąd ze nieprawidlowa aplikacja win32.Miał ktos podobny przypadek? jest szansa na odzyskanie danych?? Z góry dziękuje za odpowiedź
  • REKLAMA
  • #2 5300331
    Bynio22
    Poziom 13  
    Ocena: 10
    Szczerze mówiąc jeśli wyskoczyło Ci "błąd win32" to radzę od nowa wgrać system. A jeśli chodzi zaś o pliki i foldery na innych partycjach niż partycja systemowa to powinny one być, zaś wszystkie pliki które były na partycji systemowej zostały usunięte.
  • #3 5300367
    Piotrek856
    Poziom 12  
    to że na partycji c po formacie dane zostały usuniete to normalne, nie w tym rzecz, chodzi o to że na pozostałych partycjach wszystkie instalki, zdjęcia, dokumenty tekstowe mają po 0kb , są puste, spotkał sie ktos z taką sytuacją??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 5300686
    Piotrek856
    Poziom 12  
    zdjąłem gałke z uzyj prostego udestepniania plikow ale we właściwościach foldera nie pojawia sie zabezpieczenie... ????
  • #7 5300931
    Piotrek856
    Poziom 12  
    ja widze te pliki ale nie mogę ich uruchomic , lub po otworzeniu są puste, w załączniku screen, a może lepiej będzie udostępnienie pomocy zdalnej??
    Załączniki:
    • screen.rar (74.95 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #8 5300988
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #9 5301056
    Piotrek856
    Poziom 12  
    w załaczniku,
    Załączniki:
    • sectory.rar (300 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Po reinstalacji systemu na partycji systemowej dane zostały usunięte, co jest normalne, jednak na pozostałych partycjach pojawiły się foldery i pliki o rozmiarze 0 KB, które po otwarciu są puste lub generują błąd "nieprawidłowa aplikacja Win32". Problem dotyczy dokumentów tekstowych, instalatorów i zdjęć. Na partycjach z systemem plików FAT nie ma zarządzania dostępem, więc brak opcji zabezpieczeń w właściwościach folderów jest normalny. Wskazano na konieczność ponownej instalacji systemu oraz zasugerowano użycie narzędzia DMDE do analizy i odzyskiwania danych z partycji, w tym podanie konkretnych zakresów LBA (47102580-47102680 oraz 100358118-100358118) w celu dalszej diagnostyki. Użytkownik udostępnił zrzuty ekranu i rozważał pomoc zdalną w celu rozwiązania problemu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA