Byłem abonentem w-tv od listopada1999 do listopada2001.Umowę rozwiązałem przepisowo,kartę klucz odesłalem a reszta została u mnie, bo dekoder miałem z promocji na własność.Zresztą sprzedałem go rok temu, a rachunki umowe i inne papiery podczas remontu na jesień spaliłem.Teraz nastąpiła reaktywacja pod nazwą CYFRA + ,która rości sobie odemnie niby niezapłacony rachunek za miesiąc czerwiec 2001r.Przypominam,żę platformy te połączyły sie w marcu chyba?2002r. więc niebyłem już dawno w WIZJI TV.Powołując sie na jakieś tam przejęcia zobowiązań po WIZJI TV nadali mi inny nowy numer abonamenta,tak jak bym do nich należał kiedyś,a niepodpisywałem przrecież żadnej umowy , i strasząc mnie windykacją każą sobie zapłacić zaległy aboament za czas kiedy należałem do WIZJI TV.Powołuja mi sie tam na regulamin wtedy podpisany ale go nie mam i niemogę sprawdzić czy to co piszą jest prawdą.Działam wespół z panią rzecznik praw konsumenta ,ale widze że muszę jej trochę pomóc.I taka moja gorąca prośba jeśli komuś została gdzieś taka umowa bo w necie nic nieznalazłem niech mi z złaski swej skopiuje i prześle w wygodny dla siebie sposób.mój mail hermur(malpa)wp.pl . A może ktoś też ma jakieś cuda z Cyfrą to niech opisze a ja postaram sie to wszystko poukładać w dalszej walce z nimi bo niezamierzam tanio sprzedać skóry tym wyzyskującym bankrutom.Jeśli bedzie zainteresoanie chętnie będę opisywał dalsze moje działanie na polu walki i reakje cyfry .Może komuś to pomoże w przyszłości byłym abonentom Wizji tv i cyfry byłej i obecnej.Pozdrawiam