Co najmniej nie smaczne
w linku filmik z tłumaczeniem
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
w linku filmik z tłumaczeniem
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tambrovar napisał:Co najmniej nie smaczne
Cytat:- wątpięmoże wreszcie coś zrozumiemy
delsen_p napisał:I maja do tego powody! Naród zgrany, wesoły, pomocny i w miarę czysty! Połowę winy w tym wszystkim mamy My a połowę Rząd!
A Wy... nie śmiejecie sie przypadkiem, jak ukrainiec na giełdzie kupuje u Nas kompletnie zajechane Audi 100CC z 1984roku za ... 3000zł! ???
On sie cieszy, bo tanio....
Tak samo na zachodzie! My sie cieszymy, że wyrwaliśmy (złom) za 800 euro, a Oni dziękują Bogu, że Polacy... istnieją! Kolejna sprawa...
Tu nie ma co sie śmiać! Nie widziałem, nigdy, obcokrajowca (nie polaka, na zachodnich blachach) który... ma ... kibel na trasie przy stacjach CPN a le.... tak jak nasi, gdzie popadnie! Widział ktoś kiedyś, by... na parkingach (autostrada A2) jakiś obcokrajowiec (NL,D,F,SK,CZ) zostawił śmietnik obok ławek?? Nie... Oni sprzątają po sobie! Pełna kultura! A my? Jesteśmy, w Europie (dla Mnie to od 1990r) a... nadal zachowujemy sie jak , dosłownie dzicz! Nie jest tak?
Przykładów setki!
Wystarczy, popatrzeć na dworce centralne wielkich miast w Europie! Londyn, Milano, Roma... Berlin. Popatrzcie...
co Polacy, odprawiają!
Dziki i nic więcej!
Tak samo jak na niemieckich autostradach!
Wszystko jedzie, w miarę kulturalnie, 130,140...
i tylko co chwilę widać...
jak Polacy...
testują, nigdy niewidziane, autostrady!
Smigają, jak nie WA, to WB, WN,WML,FSU,FSL i reszta, słynnych rajdowców!
Nawet, robiąc zakupy, w centrach handlowych...
przyzwyczajeni do Polskiej kulturki, pożucamy wózki gdzie popadnie...
Więc, niech się śmieją! I maja do tego powody, podstawy i całkowitą.... rację!
Dodano po 6 [minuty]:
a już w szczególności ... zapraszam na tzw. Pigalak, czyli tzw. MAŁY PARK pod Sosnami, w miejscowości Pescara, Abruzzo, środkowa Italia, w soboty po 13.30 i w niedzielę od rana do wieczora....
super popisówki polskich tubylców!
dosłownie, Rumunia przy Nas.... to goście...
locos1 napisał:Żeby tylko Holandia się z nas śmiała to by było dobrze-to małe państwo. Śmieje się z nas cała Europa! Na zachodzie czasem lepiej gęby nie otwierać, żeby się nie wydało skąd się przyjechało.